Αντιδρά η Ρένια Λουιζίδου για το Σόι Σου: «Παραγίνεται η επανάληψη του, είναι σαν χάπι πια»

“Σου δημιουργεί ένα “πρόβλημα” στο να πας παρακάτω, γιατί η προσοχή του θεατή δυσκολεύεται να στραφεί στο άλλο” εξηγεί η Ρένια Λουιζίδου.

Την Ρένια Λουιζίδου υποδέχθηκε ο Κώστας Τσουρός, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Το σόι σου» η οποία και επαναλαμβάνεται, δεόντως, το τελευταίο διάστημα.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η Ρένια Λουιζίδου εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «έχω δει, ας πούμε, σειρά στην οποία έπαιζα, για παράδειγμα το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» στον ΑΝΤ1, να απογειώνεται τη δεύτερη χρονιά εξαιτίας των καλοκαιρινών επαναλήψεων. Πήγαινε πολύ καλά την πρώτη χρονιά και με τις επαναλήψεις του καλοκαιριού η σειρά ξαφνικά έσκιζε! Έχω δει όλα τα σενάρια δηλαδή».

«Έχω δει και σειρά να «καίγεται» από το παίξε και ξαναπαίξε, ας πούμε, οπότε δεν μπορώ να πω πως έχω μία άποψη για τις επαναλήψεις. Είναι θέμα χειρισμού. Τώρα, αν ρωτάς τη γνώμη μου, στο «Σόι Σου» κάπως παραγίνεται η επανάληψη του. Υπάρχουν και μέρες που είναι ακόμα και τρεις ή δύο φορές την ημέρα, δηλαδή είναι σαν χάπι πια. «Μην ξεχάσω να πάρω το μεσημεριανό μου»! Εγώ, δηλαδή, όταν το βλέπω, λέω «πάλι το Σόι έχει, θα αγανακτήσει ο κόσμος». Όμως οφείλω να παραδεχθώ ότι όχι, ο κόσμος είναι θερμός και αγαπησιάρης με το Σόι φουλ».

Advertisement
MEGA

«Ακόμα και τώρα, πέντε χρόνια μετά, που έχει τελειώσει και αυτό είναι εξαιτίας των επαναλήψεων. Ψέματα να πω; Βέβαια και έρχονται στο θέατρο και μου λένε ακόμα για το Σόι! Θέλω να πω πως είναι θέμα χειρισμού για τις επαναλήψεις. Σου δημιουργεί ένα «πρόβλημα» στο να πας παρακάτω, γιατί εσύ κάνεις κάτι άλλο και η προσοχή του θεατή, όταν παίζεται κάτι πολύ αγαπημένο 100 φορές, δυσκολεύεται να στραφεί στο άλλο» πρόσθεσε, ακόμα, η Ρένια Λουιζίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του MEGA.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν την Πέμπτη 7 Αυγούστου

07/08/25 1:36 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν την Πέμπτη 7 Αυγούστου

Πυρκαγιά στην Ακρόπολη Σερρών - Συνδρομή του Δήμου με οχήματα και προσωπικό 

07/08/25 1:17 πμ

Πυρκαγιά στην Ακρόπολη Σερρών – Συνδρομή του Δήμου με οχήματα και προσωπικό 

Σέρρες: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στον Κουλά

07/08/25 1:19 πμ

Σέρρες: Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στον Κουλά

Σέρρες -ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κουλά - video

07/08/25 1:41 πμ

Σέρρες -ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη στον Κουλά – video

Καβάλα: Περισυνελέγησαν 2.879 φυσίγγια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού

06/08/25 8:41 μμ

Καβάλα: Περισυνελέγησαν 2.879 φυσίγγια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Κοζάνη: Ψαράδες έπιασαν γουλιανό 100 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου - Δείτε βίντεο

06/08/25 8:36 μμ

Κοζάνη: Ψαράδες έπιασαν γουλιανό 100 κιλών στη λίμνη Πολυφύτου – Δείτε βίντεο

Νεκρό κοριτσάκι στο Π. Φάληρο: Πολύωρη η απολογία της 32χρονης μητέρας στον ανακριτή – «Βρισκόμουν σε πανικό»

06/08/25 8:29 μμ

Νεκρό κοριτσάκι στο Π. Φάληρο: Πολύωρη η απολογία της 32χρονης μητέρας στον ανακριτή – «Βρισκόμουν σε πανικό»

Τραγωδία στη Λευκάδα: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους μόλις 5 μηνών

06/08/25 8:24 μμ

Τραγωδία στη Λευκάδα: Αιφνίδιος θάνατος βρέφους μόλις 5 μηνών

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 9χρονος που έπεσε από τον πρώτο όροφο στην Ασπροβάλτα

06/08/25 8:18 μμ

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 9χρονος που έπεσε από τον πρώτο όροφο στην Ασπροβάλτα

Η «Αλυσίδα» της μνήμης: από το καουτσούκ και τις ελβιέλες στην κατεδάφιση

06/08/25 8:08 μμ

Η «Αλυσίδα» της μνήμης: από το καουτσούκ και τις ελβιέλες στην κατεδάφιση

Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2025 Ομίλου ΔΕΗ

06/08/25 7:56 μμ

Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2025 Ομίλου ΔΕΗ

Από Δευτέρα 11 Αυγούστου σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις: Αναλύψεις μετρητών χωρίς χρεώσεις - video

06/08/25 7:35 μμ

Από Δευτέρα 11 Αυγούστου σε ισχύ οι νέες ρυθμίσεις: Αναλύψεις μετρητών χωρίς χρεώσεις – video