Αρχές Φεβρουαρίου κατεβαίνουν τα τρακτέρ στην πόλη των Σερρών (video)

Σειρά συναντήσεων με αγρότες και φορείς, έχουν αυτές τις ημέρες Σερραίοι αγροτοσυνδικαλιστές, συντονίζοντας τις κινήσεις τους και αποφασίζοντας τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν.

Έχοντας ως σύνθημα πως «η δύναμη δεν προκύπτει από τις νίκες, αλλά οι μάχες που δίνονται είναι αυτές που μεγαλώνουν τη δύναμη», οι Σερραίοι αγρότες ετοιμάζονται να δώσουν μία ακόμη σκληρή «μάχη» διεκδικώντας το μέλλον του πρωτογενούς τομέα.

Για το λόγο αυτό, αποφασίσθηκε- σε πρώτη φάση- να γίνουν στις αρχές Φεβρουαρίου, κατά τόπους συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, κατεβάζοντας τα τρακτέρ στην πόλη των Σερρών.

Τα βασικά αιτήματα της διαμαρτυρίας τους είναι: 

• Να δοθεί ενίσχυση στους βαμβακοπαραγωγούς, λόγω covid-19, 


Babis


• Να δοθούν άμεσα αποζημιώσεις στους πληγέντες- από τις πρόσφατες πλημμύρες- παραγωγούς, 

• Να δοθεί λύση στο πρόβλημα των εξοντωτικών προστίμων που επιβάλλονται από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, 

• Να αρθεί το «πράσινο τέλος» στους αγρότες, που όχι μόνο δεν έχει συμβάλλει στη μείωση του κόστους παραγωγής, αλλά αντίθετα το επιβαρύνει ακόμη περισσότερο.

ΠολιτικήΑγροτικάΑρχές Φεβρουαρίου κατεβαίνουν τα τρακτέρ στην πόλη των Σερρών (video)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δήμαρχος Ηράκλειας: Έχουμε θανάτους που προήλθαν από αμίαντο – video

Απαντήσεις για το θέμα με το παλιό εργοστάσιο της...

Ξεκινά αύριο 1 Μαΐου η αντιπυρική περίοδος 2025 – Συστάσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των...

Τελευταία Νέα