Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 20 και 36 ετών, προχώρησαν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά έντεκα μεταναστών στα διόδια της Ασπροβάλτας και στην παλιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης.
Οι συλληφθέντες επέβαιναν σε ξεχωριστά Ι.Χ. αυτοκίνητα. Στο εσωτερικό του πρώτου εντοπίσθηκαν οι έντεκα παράτυποι μετανάστες, εκ των οποίων οι πέντε ενήλικοι, ενώ από τους ελέγχους διαπιστώθηκε πως ένα δεύτερο όχημα λειτουργούσε ως προπομπός.
Ο 20χρονος οδηγός στην προσπάθεια ακινητοποίησής του αυτοκινήτου του από την αστυνομία, επιχείρησε να διαφύγει προσκρούοντας σε περιπολικό όχημα, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 20 και 36 ετών, προχώρησαν τις τελευταίες ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης για παράνομη μεταφορά έντεκα μεταναστών στα διόδια της ... Περισσότερα
Τελευταία Νέα
ΣΧΕΤΙΚΑ Νέα
Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις
τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυρ. Μητσοτάκης: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός πολύ σημαντικού προγράμματος ενίσχυσης της εθνικής αεράμυνας – video
Oι 10 μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες το 2026 στο επίκεντρο ενημέρωσης της ΠΟΜΙΔΑ










