Βαρβάρα Μητλιάγκα: Επίσκεψη στο ΤΕΦΑΑ Σερρών

148
Βαρβάρα Μητλιάγκα: Επίσκεψη στο ΤΕΦΑΑ Σερρών
Βαρβάρα Μητλιάγκα: Επίσκεψη στο ΤΕΦΑΑ Σερρών

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών κ. Μιχάλη  Νικολαϊδη και την Αντιπρόεδρο κ. Φωτεινή Αραμπατζή είχε η υποψήφια  Δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα. Μαζί με υποψηφίους  συμβούλους της παράταξης «ΕΝΤΟΣ» επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις  του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις για τις  δράσεις του τμήματος και τις δυνατότητες συνεργασίας του Δήμου  Σερρών με αυτό. 

Η υποψήφια Δήμαρχος κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα δήλωσε αμέσως μετά τη  συνάντηση: 

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Επίσκεψη στο ΤΕΦΑΑ Σερρών«Είναι πολύ σημαντικό που στην πόλη μας λειτουργεί το τμήμα του  Τ.Ε.Φ.Α.Α. μια που δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες για τον τόπο μας. Στη  συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο και την αντιπρόεδρο του τμήματος,  συζητήσαμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για ουσιαστική και πραγματική  σύνδεση του Πανεπιστημίου με τον Δήμο, ώστε μέσα από την επιστημονική  καθοδήγηση, να αναδειχθεί η περιοχή μας ως κοιτίδα αθλητικών  δραστηριοτήτων.  

Για να προχωρήσουμε μπροστά χρειάζεται σχέδιο, προτεραιότητες,  ουσιαστικές συνεργασίες και συνέργιες. Έχουμε το σχέδιο και τη βούληση  να το εφαρμόσουμε αποτελεσματικά».