23.2 C
Serres

Big Brother: Μπαράζ αποχωρήσεων από τους χορηγούς της εκπομπής μετά από το χυδαίο σχόλιο για τον βιασμό (φωτο)

Date:

Σκληρές ανακοινώσεις από τις εταιρίες για τα όσα είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης

 

 

Στον «αέρα» κινδυνεύει να τιναχτεί το «Big Brother» λόγω του χυδαίου σχολίου του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού.

 

Οι χορηγοί του reality ο ένας μετά τον άλλον αποσύρουν τις χορηγίες τους και ανακοινώνουν την απόφαση τους μέσω σκληρών ανακοινώσεων στα social media.

 

Έπιπλο Verfo Α.Ε, Noto mobili, NEOMAGIC Ltd, Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas, Lechuza, Camelot, ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ, Doctor Plant και Espiel Home Details είναι οι εταιρείες που ανακοίνωσαν τις τελευταίες ώρες πως αποσύρουν τις χορηγίες τους.

Έπιπλο Verfo Α.Ε: Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η εταιρία Verfo A.E και η θυγατρική της VerfoLab θα ήθελαν να σας ενημερώσουν ότι, έπειτα από το σοβαρότατο περιστατικό που συνέβη στο τηλεοπτικό παιχνίδι BIG BROTHER του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και στα πλαίσια της ηθικής και της προτεραιότητας στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, αποσύρουν την χορηγία τους δείχνοντας έμπρακτα την δυσαρέσκεια τους και καταδικάζοντας αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν.

https://www.facebook.com/verfoae/posts/2723711034534548

Noto mobili: H Noto Mobili καταδικάζει με κάθε τρόπο τα χυδαία σχόλια παίκτη του Big Brother. Το ήθος και οι αξίες της εταιρίας μας δεν συνάδουν με τέτοιες αποτρόπαιες συμπεριφορές και αποσύρουμε τη χορηγία μας από την συγκεκριμένη εκπομπή.

https://www.facebook.com/notomobili/posts/3239126896167383

NEOMAGIC Ltd: Η εταιρεία μας δεν στηρίζει και ούτε υποστηρίζει καμιά πράξη ρατσισμού και βίας. Γι’ αυτό το λόγο αποχωρούμε από την χορηγία μας στο big brother διότι δεν συνάδει με την ηθική οντότητα της εταιρείας μας και των ανθρώπων της.

https://www.facebook.com/NeomagicLtd/posts/1596433423857810

Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas: Η εταιρεία Panda Sports μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις που δεν μας πρεσβεύουν.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3364614353626839&id=222028777885428

Lechuza Ελλάδα: Μετά την ενημέρωση για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας αποσύρει την χορηγία της με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν.

https://www.facebook.com/lechuza.greece/posts/3107343766060863

Camelot: Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother αποφάσισε την άμεση απόσυρση της χορηγίας της. Η Camelot σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, την γυναίκα και γενικότερα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

https://www.facebook.com/CamelotInGreece/posts/10157244412820870

ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ: Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή Big Brother του τηλεοπτικού σταθμού Σκαϊ. Δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, καταδικάζουμε τόσο το απαράδεκτο αυτό περιστατικό όσο και αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν.

https://www.facebook.com/antemisaris/posts/10158799372861092

Doctor Plant: Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό! Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία! Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza) Οποτε επίσης αποσύρονται!

https://www.facebook.com/doctorplant.gr/posts/3461156470613595

Espiel Home Details: Κατόπιν των χθεσινών θλιβερών σκηνών και διαλόγων που διαδραματίστηκαν στα πλαίσια του reality big brother , η Espiel AE θεωρώντας απαράδεκτη τη προσβολή στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και αξία, αποσύρει τη χορηγία της.

https://www.facebook.com/espielofficial/posts/1657423891085078

 

Πηγή newsbeast.gr


LifeStyleBig Brother: Μπαράζ αποχωρήσεων από τους χορηγούς της εκπομπής μετά από το...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Νέα καταγγελία από 43χρονη για γνωστό δικηγόρο: Με χτύπησε με το αυτοκίνητο εν κινήσει

Ένα ακόμα «βαρύ» όνομα δικηγόρου κατηγορείται από 43χρονη δικηγόρο...

Πεδίον του Άρεως: Η αυλή των Αθηναίων

Οάσεις γαλήνης και ανακούφισης φαντάζουν τα πάρκα, οι κόλποι...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα