Βρεφική πούδρα: Δέκα λόγοι για να έχετε πάντα στο σπίτι σας

149
Βρεφική πούδρα: Δέκα λόγοι για να έχετε πάντα στο σπίτι σας ακόμη κι αν δεν έχετε παιδιά
Βρεφική πούδρα: Δέκα λόγοι για να έχετε πάντα στο σπίτι σας ακόμη κι αν δεν έχετε παιδιά

H βρεφική πούδρα για μωρά δεν πρέπει ποτέ να λείψει από το σπίτι σας. Δείτε πόσα προβλήματα λύνει.

Ρίξτε πούδρα στο κρεβάτι Βάλτε πούδρα ανάμεσα στα σεντόνια σας το καλοκαίρι, ώστε να απορριφθεί ο ιδρώτας που βγάζετε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ξεμπλέξτε τα κοσμήματά σας Αν έχετε πολλές αλυσίδες και κοσμήματα που έχουν μπλεχτεί μεταξύ τους, ρίξτε λίγη πούδρα και στη συνέχεια τραβήξτε με μία καρφίτσα τους κόμπους που έχουν σχηματιστεί στα κοσμήματά σας.

Καθαρίστε το κατοικίδιό σας Αν δεν έχετε χρόνο να το λούσετε καμιά φορά μπορείτε να ρίξετε απλά πούδρα στο τρίχωμά του και να το τρίψετε να πάει παντού.

Ρίξτε πούδρα σε λαδιές Η πούδρα απορροφά τις λιπαρές ουσίες. Όταν λοιπόν πέσει λάδι επάνω σας, και πριν πλύνετε το ρούχο, ρίξτε πρώτα λίγη πούδρα για να τραβήξει τη λαδιά.

Advertisement

Διατηρήστε τα παλιά έπιπλα μυρωδάτα Τα παλιά έπιπλα συνήθως βγάζουν μία μυρωδιά υγρασίας και μούχλας. Για να την αποφύγετε, βάλτε λίγη πούδρα στον πάτο των συρταριών της ντουλάπας σας και από πάνω τοποθετήστε χαρτί ή ύφασμα για να μην λερώσετε τα ρούχα σας.

Διώξτε το λάδι από τα μαλλιά Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λιπαρά τότε βάλτε λίγη πούδρα στα χέρια σας και τρίψτε με αυτήν το κεφάλι σας για λίγα λεπτά.

Προλάβετε τις φουσκάλες Μερικές φορές τα παπούτσια μπορεί να δημιουργήσουν φουσκάλες στα πόδια σας. Για να τις προλάβετε ρίχνετε λίγη πούδρα μέσα στα παπούτσια κάθε φορά πριν τα φορέσετε.

Εμποδίστε τα μυρμήγκια Αν θέλετε να εμποδίσετε τα μυρμήγκια να εισβάλλουν στο σπίτι σας, βάλτε πούδρα σε όλες τις πόρτες.

Βάλτε πούδρα στα γάντια που πλένετε πιάτα Αν θέλετε να διατηρείτε τα γάντια σας φρέσκα για πιο πολύ καιρό, τότε βάλτε πούδρα στο εσωτερικό και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.

Μειώστε τον θόρυβο του ξύλινου πατώματος Αν έχετε βαρεθεί να ακούτε το τρίξιμο σε κάποια σημεία του ξύλινου πατώματός σας, βάλτε λίγη πούδρα στα κενά και θα δείτε πως ο θόρυβος θα μειωθεί αισθητά.

πηγή: spirossoulis.com