Χαρδαλιάς: Δεν ισχύει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία από τα μεσάνυχτα μέχρι τις έξι το πρωί

«Πρόκειται για σύσταση και δεν υπάρχει πρόστιμο»

 

 

Στην καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τη πορεία του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωσε 6 νέα κρούσματα στη χώρα. Ο συγκεκριμένος αριθμός ανεβάζει τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων στην Ελλάδα σε 2.632. Στη συνέχεια ανακοίνωσε 2 νέους θανάτους.




Babis

Μιλώντας μετά τον κ. Τσιόδρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: «Αφήσαμε πίσω μας 42 μέρες πρωτόγνωρες. Μπήκαμε στη φάση της σταδιακής επιστροφής. Μια διαδικασία που προϋποθέτει την τήρηση των κανόνων. Η διαδικασία θα αξιολογείται καθημερινά και θα προχωράμε ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα».

Στη συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς θέλησε να αναφερθεί, σε ορισμένα fake news τα οποία διακινούνται όπως τόνισε.
– Δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολίτες άνω των 65 χρόνων
– Δεν ισχύει ότι υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 12 το βράδυ, πρόκειται για σύσταση

Έπειτα ανακοίνωσε πως από σήμερα το βράδυ παύουν να ισχύουν τα επιπλέον μέτρα στο δήμο Ερμιονίδας, σε χωριά της Ξάνθης, ενώ παρατείνεται για μία εβδομάδα η καραντίνα στο Κρανίδι.

ΕλλάδαΧαρδαλιάς: Δεν ισχύει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία από τα μεσάνυχτα μέχρι τις...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σύνταξη στα 61 έτη για όλα τα ασφαλιστικά ταμεία

Ποιοι μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν τα 61 έτη. Πρόκειται...

Τιπουλίδες: Γιατί δεν πρέπει να σκοτώνετε τα έντομα που μοιάζουν με γιγάντια κουνούπια

Ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει αισθητά, κι εμείς ετοιμάζουμε...

Διευκρινίσεις από το Υπουργείο Τουρισμού για τα τροχόσπιτα: Nομοθετoύμε το αυτονόητο

"Βάζουμε τέλος στην καταχρηστική κατάληψη δασών, αιγιαλών, αρχαιολογικών χώρων...

ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για περιστατικό αμέλειας

Αμεση ήταν η απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης από την...

Τελευταία Νέα