- Διαφήμιση -

Δικηγόρος Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Παραμένει αθώος – Αμφισβητεί σθεναρά τις κατηγορίες βιασμού

«Η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί με ηρεμία, μυστικότητα και σεβασμό για το τεκμήριο αθωότητας»

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι ο γνωστός Γάλλος ηθοποιός, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, κατηγορείται για τον βιασμό μίας νεαρής συναδέλφου του το 2018. Ωστόσο, ο ίδιος διαψεύδει πως προχώρησε σε κάτι τέτοιο.

Ο 72χρονος αστέρας αμφισβητεί σθεναρά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, όπως δήλωσε σήμερα ο δικηγόρος του και ζήτησε η σχετική έρευνα να επιτραπεί να διεξαχθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ντεπαρντιέ, ένας από τους πιο διάσημους και παραγωγικούς ηθοποιούς της Γαλλίας, τέθηκε υπό επίσημη έρευνα για κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική βία πέρυσι τον Δεκέμβριο, δήλωσε χθες, Τρίτη, δικαστική πηγή.

«Οι κατηγορίες εναντίον του κ. Ντεπαρντιέ απαγγέλθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, πληροφορία που παρέμεινε μυστική από τότε, σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία. Η πληροφορία αυτή κατέστη δημόσια χθες, κάτι που είναι λυπηρό», ανέφερε ο δικηγόρος Ερβέ Τεμίμ, σε δήλωση που εστάλη στο πρακτορείο Reuters και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο κ. Ντεπαρντιέ είναι και παραμένει αθώος. Αμφισβητεί σθεναρά τις κατηγορίες σε βάρος του. Η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί με ηρεμία, μυστικότητα και σεβασμό για το τεκμήριο αθωότητας του κ. Ντεπαρντιέ», πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

Ο 72χρονος Ντεπαρντιέ έχει πρωταγωνιστήσει σε κάπου 170 ταινίες, αποκτώντας διεθνή αναγνώριση με ρόλους όπως στην αγγλόφωνη κωμωδία «Πράσινη Κάρτα» και στο «Σιρανό ντε Μπερζεράκ».

Το 2019, Γάλλοι εισαγγελείς ανακοίνωσαν ότι έβαλαν στο αρχείο έρευνα εναντίον του Ντεπαρντιέ για φερόμενη υπόθεση βιασμού λόγω ανεπάρκειας αποδεικτικών στοιχείων.

Πηγή ΑΠΕ

Exit mobile version