Δωρεάν γεωργικές συμβουλές στους αγρότες από πιστοποιημένους συμβούλουςΣυμβουλές στους γεωργούς θα δίνουν ειδικά πιστοποιημένοι σύμβουλοι του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων.

Πρόκειται για γεωργικούς συμβούλους που θα είναι πτυχιούχοι Γεωπονίας, Κτηνιατρικής, Δασοπονίας και άλλων ειδικοτήτων- οι οποίοι θα ενταχθούν στο εθνικό Σύστημα Παροχής Συμβουλών σε Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις μετά από αίτηση που θα υποβάλλουν στο υπουργείο .

NIKOS ZAPARAS
elections
ΒΛΑΧΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Green Cola
Kompoloi

Ένας νέος θεσμός μπαίνει στη ζωή των αγροτών. Πρόκειται για τους γεωργικούς συμβούλους , πιστοποιημένους από το υπουργείο αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι σύμβουλοι θα υποστηρίζουν τους γεωργούς με συμβουλές σε εξειδικευμένα θέματα ώστε οι αγρότες να κερδίζουν οικονομικά αλλά και να βελτιώσουν τη γεωργική τους επιχείρηση.

Δυνατότητα πιστοποίησης ως Γεωργικοί σύμβουλοι έχουν οι κάτοχοι πτυχίου Γεωπόνου, Κτηνιάτρου, Δασολόγου , Περιβαλλοντολόγου, Γεωλόγου, και άλλων ειδικοτήτων . Η πιστοποίηση είναι πενταετούς διάρκειας και οι πιστοποιημένοι γεωργικοί σύμβουλοι εντάσσονται στο εθνικό Σύστημα Παροχής Συμβουλών σε Γεωργικής Εκμεταλλεύσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μόνον ηλεκτρονικά , στο διαδικτυακό τόπο http://agroadvisors.elgo.gr έως και την Παρασκευή 14/12/2018.

 


 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *