Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό του 53χρονου Λαρισαίου ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στο κέντρο του Βουκουρεστίου όταν η οροφή του λεωφορείου που είχε ξεκινήσει από την ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό του 53χρονου Λαρισαίου ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στο κέντρο του Βουκουρεστίου όταν η οροφή του λεωφορείου που είχε ξεκινήσει από την Ελλάδα με προορισμό τη Ρουμανία, συνθλίφτηκε αφού πέρασε κάτω από τη μεταλλική μπάρα.

Ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Τζορτζ Κρίστιαν Κιουρκά, ο οποίος εξέτασε τη σορό του 53χρονου, δήλωσε πως φέρει πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου να είναι τραυματική.

«Η νεκροψία ολοκληρώθηκε σήμερα. Αυτή είναι η πρώτη πληροφορία. Παραβρέθηκε άνθρωπος της οικογένειας ο οποίος και αναγνώρισε τον νεκρό. Η δεύτερη πληροφορία είναι ότι πήραν τη σορό, έχει φύγει από τις υπηρεσίες μας. Η αιτία του θανάτου ήταν τραυματική. Καθ’ όλα τραυματική. Είχε σοβαρά, πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και ειδικά στον θώρακα. Ο θώρακας συμπιέστηκε. Δεν γνωρίζω ακριβώς από τι», τόνισε στον Alpha.

«Μετά την κηδεία του 53χρονου, θα κινηθούμε νομικά»

Στο μεταξύ, επιβάτιδα του μοιραίου λεωφορείου τόνισε στο Mega πως ο οδηγός ήταν προσεκτικός, ενώ σημείωσε πως μετά την κηδεία του 53χρονου οι επιβάτες θα κινηθούν νομικά κατά του ταξιδιωτικού γραφείου και των ρουμανικών αρχών.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Όλα σκοτείνιασαν. Εγώ βρέθηκα ξαφνικά παγιδευμένη, το κεφάλι μου σφηνώθηκε στο κάθισμα. Άρχισα να φωνάζω. Στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι του λεωφορείου, άρχισα να βγάζω το χέρι μου έξω και το χτυπούσα στη λαμαρίνα για να με ακούσουν», είπε για το πώς βίωσε την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Βουκουρέστι.

Και συμπλήρωσε: «Προς τα πάνω είχα παγιδευτεί. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, από τη δεξιά μεριά ήμουν ελεύθερη. Με τράβηξαν, απεγκλωβίστηκα, πήρα τα πράγματά μου και βγήκα αμέσως έξω. Ήμουν χτυπημένη στο κεφάλι και στον αυχένα, αλλά τα άκρα μου ήταν εντάξει».

Η επιβάτιδα βρισκόταν μόλις δύο θέσεις πίσω από τον 53χρονο, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο. «Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες. Είναι τρομακτικό, δεν έχουμε όρεξη να φάμε, δεν χαμογελάμε. Είμαστε θλιμμένοι και τις επόμενες ημέρες θα ξαναζήσουμε το ίδιο δράμα, όταν θα έρθει η σορός του συνανθρώπου μας και θα πάμε στην κηδεία», δήλωσε ενώ όσο αφορά τον οδηγό, είπε ότι ήταν ήρεμος και προσεκτικός στην οδήγηση, ωστόσο από την οδηγική του συμπεριφορά ήταν φανερό πως δεν είχε εμπειρία στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη Ρουμανία.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέτρα ΔΕΘ: Τι λένε οι Σερραίοι; - video

12/09/25 10:21 μμ

Μέτρα ΔΕΘ: Τι λένε οι Σερραίοι; – video

Ι.Χουρουζίδης: Κανένα μέτρο της ΔΕΘ δεν αφορά την εστίαση - video

12/09/25 10:11 μμ

Ι.Χουρουζίδης: Κανένα μέτρο της ΔΕΘ δεν αφορά την εστίαση – video

14 Σεπτεμβρίου: Εθνική μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

12/09/25 10:04 μμ

14 Σεπτεμβρίου: Εθνική μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

"Πολυθεματικό Φεστιβάλ Σκοτούσσα" από το «Κοινόν Σκοτουσσαίων» - video

12/09/25 9:49 μμ

“Πολυθεματικό Φεστιβάλ Σκοτούσσα” από το «Κοινόν Σκοτουσσαίων» – video

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης με συνοδεία ζουρνάδων στη Σκοτούσσα - video

12/09/25 9:39 μμ

Παραδοσιακοί αγώνες πάλης με συνοδεία ζουρνάδων στη Σκοτούσσα – video

Πανήγυρη Σκοτούσσας: Χιλιάδες επισκέπτες με το ΕΚΑΒ Σερρών πάντα δίπλα τους - video

12/09/25 9:31 μμ

Πανήγυρη Σκοτούσσας: Χιλιάδες επισκέπτες με το ΕΚΑΒ Σερρών πάντα δίπλα τους – video

Ελλάδα Τουρκία: Απόψε ο ημιτελικός - Τι λένε οι Σερραίοι

12/09/25 9:58 μμ

Ελλάδα Τουρκία: Απόψε ο ημιτελικός του Eurobasket – Τι λένε οι Σερραίοι

Πρώτη φορά Έλληνας σκακιστής κερδίζει τον εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή - Πρόκειται για τον 25χρονο Νικόλα Θεοδώρου

12/09/25 7:28 μμ

Πρώτη φορά Έλληνας σκακιστής κερδίζει τον εν ενεργεία παγκόσμιο πρωταθλητή – Πρόκειται για τον 25χρονο Νικόλα Θεοδώρου

Αθήνα: Στις 22 Σεπτεμβρίου η δίκη του γιατρού που συνελήφθη για φακελάκι

12/09/25 9:26 μμ

Αθήνα: Στις 22 Σεπτεμβρίου η δίκη του γιατρού που συνελήφθη για φακελάκι

Σοβαρά τραυματίστηκε 49χρονος που έπεσε από ύψος 8 μέτρων στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου

12/09/25 9:23 μμ

Σοβαρά τραυματίστηκε 49χρονος που έπεσε από ύψος 8 μέτρων στη ΒΙ.ΠΕ Σίνδου

ΟΗΕ-Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η ΓΣ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία δήλωση για λύση δύο κρατών

12/09/25 9:22 μμ

ΟΗΕ-Ισραήλ-Παλαιστίνιοι: Η ΓΣ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία δήλωση για ΟΗΕ

Εντυπωσιακά πειράματα και οπτικά… θαύματα στη ΔΕΘ

12/09/25 9:20 μμ

Εντυπωσιακά πειράματα και οπτικά… θαύματα στη ΔΕΘ