ΕΕΤΑΑ: Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα στο eetaa.gr για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑΤα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020, ανακοινώνται σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου από την ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dikaiologitika News.

 

Ειδικότερα, η ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτωνapo την ΕΕΤΑΑ στο eetaa.gr για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2019 – 2020 θα αναρτηθούν από την ΕΕΤΑΑ από τις απογευματινές ώρες και σίγουρα μετά τις 18:00 το απόγευμα.

 

Θα ακολουθήσει η διαδικασία αποστολής ενστάσεων από τους γονείς που έχουν καταθέσει ελλειπή φάκελο ή έχουν κάποιο πρόβλημα στις αιτήσεις τους, με προθεσμία από την Δευτέρα 15/7 έως και την Τετάρτη 17/7.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η ΕΕΤΑΑ είχε δώσει διευκρινήσεις με αφορμή την ένταξη μέσω voucher σε παιδικούς σταθμούς χιλιάδων παιδιών. Ανέφερε ότι οι αιτούσες/αιτούντες, που διαμένουν στους δήμους οι οποίοι ορίζονται στις ανωτέρω κοινές υπουργικές αποφάσεις και στους οποίους εφαρμόζεται πλέον η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση, δεσμεύονται ως προς την υποβολή της αίτησής τους. Ως εκ τούτου δεν θα μπορούν να λάβουν voucher για το τέκνο τους, το οποίο ηλικιακά, με βάση τα ως άνω αναφερόμενα, δεν μπορεί να υπαχθεί στις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ.


 

dikaiologitika

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *