Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή η μητέρα του Μητροπολίτη Σερρών & Νιγρίτης κ. Θεολόγου. Πρόκειται, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης, για την Αικατέρινη Αποστολίδου μία αξιοσέβαστη γυναίκα υπόδειγμα γυναίκας και συζύγου.

«Η αείμνηστος υπήρξε υπόδειγμα συζύγου και μητρός τριών παιδιών, η οποία ανέθρεψε τα τέκνα της εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου, άνθρωπος απλότητος, ταπεινώσεως και βαθείας πίστεως στο Θεό» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη και συνεχίζει:

«Η κατά Σέρρας και Νιγρίτα Εκκλησία εύχεται προς τον Αρχηγόν της Ζωής και του Θανάτου, Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν, υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής της εκλιπούσης Αικατερίνης εν χώρα ζώντων, μετά αγίων και δικαίων

Η νεκρώσιμος ακολουθία της μητέρας του Μητροπολίτη θα τελεστεί αύριο στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βόλου.

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης Ο πρόεδρος της τηλεόρασης ΕΠΙΛΟΓΕΣ κος Θεόδωρος Ελιόγλου και οι άνθρωποι του ομίλου εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους προς τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης.

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.