Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καραγεώργος

Σε ηλικία 53 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Καραγιώργος κάνοντας φτωχότερη την ελληνική δημοσιογραφία και σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», όπου εργαζόταν, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού μας Βαγγέλης Καραγεώργος ήταν γεννημένος το 1966, μεγαλωμένος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

 

Πρωτοστάτησε στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες της δεκαετίας του ’80 και του ’90 μέσα από τις γραμμές οργανώσεων της Επαναστατικής Αριστεράς, ενώ διετέλεσε και μελος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εργάστηκε στον 105,5 «Στο Κόκκινο» από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του το 2006, παρουσιάζοντας σειρά επιτυχημένων εκπομπών και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμα του, ενώ θήτευσε για χρόνια στον Τύπο μέσω της «Εφημερίδας των Συντακτών» και της «Ελευθεροτυπίας».Συλλυπητήρια ανακοίνωση Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας συντρόφου Βαγγέλη Καραγεώργου. Ο Βαγγέλης Καραγεώργος ήταν αρχισυντάκτης και συνεταιριστής στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ενώ εργαζόταν ως δημοσιογράφος και στον ραδιοφωνικό σταθμό «105,5 Στο Κόκκινο» από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Από τα νιάτα του στρατεύθηκε στην Αριστερά και διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Αποχαιρετούμε με οδύνη τον σύντροφο Βαγγέλη και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του».

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *