Εκλογές 2019: Θωμάς Μπουρνάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χρήστο Γιαννούλη(video)

Καλεσμένος στην εκπομπή Κάθε Μεσημέρι ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Χρήστο Γιαννούλη, Θωμάς Μπουρνάρης

 

 

 

Δείτε το Βιογραφικό του Θωμά Μπουρνάρη

 

 

 

 

 

 

Γεννήθηκε το 1975 στην Ηράκλεια Σερρών. Γιος του Γιώργου Μπουρνάρη, τραπεζικού στην Εθνική Τράπεζα και της Ευπραξίας Μπουρνάρη. Παντρεμένος με την Δρ. Χριστίνα Μουλογιάννη έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

 

 

Τα γυμνασιακά του χρόνια τα έζησε στη Νιγρίτα, όπου και ασχολήθηκε με το στίβο στο Γ.Σ. Βισάλτη και το ποδόσφαιρο στην Α.Ε. Νιγρίτας.

Στα εφηβικά του χρόνια έζησε στην πόλη των Σερρών και αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Σερρών το 1993. Μετά από Πανελλήνιες Εξετάσεις φοίτησε στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν οι μεταπτυχιακές του σπουδές στην ειδίκευση της Αγροτικής Οικονομίας με εξειδίκευση στην οργάνωση γεωργικών περιοχών με τη χρήση μεθόδων πολυκριτήριου μαθηματικού προγραμματισμού.

Το 2006 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στην Πολεμική Αεροπορία στη μονάδα του Ίσμαρου (Μαρώνεια Ροδόπης).

Αναγορεύθηκε διδάκτορας στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2009 εκπονώντας διδακτορική διατριβή σε θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στον Αγροτικό Χώρο και Μάνατζμεντ Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων.

Το 2011 εκλέχθηκε στη βαθμίδα του Λέκτορα στο γνωστικό αντικείμενο της Οικονομικής Γεωργικής Παραγωγής – Οικονομικής Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων. Από το 2016 είμαι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχα σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που αφορούν τις επιπτώσεις της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής

Δείτε το πλήρες βιογραφικό του Θωμά Μπουρνάρη

Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
 
Exit mobile version