Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από το πρωί της Τετάρτης

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο (5/8) και από τα βορειοδυτικά.

 

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους θα εκδηλωθούν από νωρίς το πρωί αύριο στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Μακεδονία και από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία και στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.

Την Πέμπτη τα έντονα φαινόμενα θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές κυρίως ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά.




Babis

Όπως αναφέρεται στο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία, κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής (09-08-2020) κυρίως στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τις Σποράδες.

ΕλλάδαΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από το πρωί της...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

MMM-Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα κινηθούν ΗΣΑΠ, Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν στη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς...

Χαμηλά τα αποθέματα νερού στην Μυτιλήνη

Παλαιότερα ο καιρός χαρακτηριζόταν ο απρόβλεπτος παράγοντας που ανέτρεπε...

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι νέες δειγματοληψίες για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

Ολοκληρώθηκαν οι δειγματοληψίες και οι χημικές αναλύσεις των δειγμάτων...

Τελευταία Νέα