Ενημερωτική Συνάντηση με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για τον Διαγωνισμό Πίτας στη SEREXPO 2023

Εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων και Συλλόγων Γυναικών από όλο το νομό υποδέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Ιουλίου η διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών, σε μια ενημερωτική συνάντηση που αφορούσε στη SEREXPO 2023.

Φέτος το Επιμελητήριο Σερρών, μαζί με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και τον Δήμο Σερρών , θα πραγματοποιήσει Διαγωνισμό Παραδοσιακής Πίτας στο πλαίσιο της SEREXPO 2023, o οποίος θα  διεξαχθεί την Τετάρτη 20/09 , πρώτη μέρα της διοργάνωσης. 

Τους Συλλόγους υποδέχτηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητήριου Σερρών Θωμάς Τενεκετζής ενώ το «παρών» έδωσαν επίσης ο Υπεύθυνος Εκθέσεων Γιώργος Μήχος και τα μέλη του Δ.Σ. Διονύσης Τριανταφύλλου, Χρήστος Τρούπης και Διαλεχτή Παυλάκη. 

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής ενημέρωση για τη διαδικασία του διαγωνισμού και απαντήθηκαν ερωτήσεις και απορίες των Συλλόγων. Όλοι οι σύλλογοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το θέμα του φετινού διαγωνισμού και εξέφρασαν την πρόθεση να συμμετάσχουν.


Babis


Το Επιμελητήριο Σερρών ευχαριστεί θερμά όλους τους Συλλόγους που στηρίζουν διαχρονικά τη SEREXPO και τους καλεί όλους να λάβουν και φέτος μέρος σ’ αυτή τη γιορτή της γαστρονομίας. 

Δηλώσεις συμμετοχής στον Διαγωνισμό Πίτας: Έως αρχές Σεπτεμβρίου στο 23210 40027 και στο email eveserres@gmail.com

ΣέρρεςΕνημερωτική Συνάντηση με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για τον Διαγωνισμό Πίτας στη SEREXPO...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Δήμαρχος Ηράκλειας: Έχουμε θανάτους που προήλθαν από αμίαντο – video

Απαντήσεις για το θέμα με το παλιό εργοστάσιο της...

Ξεκινά αύριο 1 Μαΐου η αντιπυρική περίοδος 2025 – Συστάσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης των...

Τελευταία Νέα