22.6 C
Serres

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών: Σε θερμό κλίμα η συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή -video

Date:

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 η Ένωση μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών & Υποδομών κ. Κώστα ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, η οποία έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

Αντιπροσωπεία μελών του Διοικητικού μας συμβουλίου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Αναστάσιο ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, τη Γενική Γραμματέα Ελπίδα ΖΑΓΟΡΑ, τον Α’ Αντιπρόεδρο Ιωάννη ΚΟΥΝΙΟ, την Β’ Αντιπρόεδρο Νίκη ΣΑΚΚΟΥ και τον Ταμία Κων/νο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ, ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών στο Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας καθώς και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου, το οποίο ανακοινώθηκε την 13-02-2022 κατά την επίσκεψη στις Σέρρες του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες της Ένωσης μας προς τον κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για την σύναψη του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Μεταφορών & Υποδομών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ολική επισκευή-ανακαίνιση έξι κτηρίων Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών (Α.Τ. Βισαλτίας, Α.Τ. Ποροΐων, Α.Τ. Αμφίπολης, Τ.Σ.Φ. Προμαχώνα, Λέσχης Αστυνομίας Σερρών & συλλόγου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Σερρών).

Επίσης, εκφράσαμε τις ευχαριστίες μας στον κ. Υπουργό για τη μεσολάβηση και αρωγή του στη θερινή ενίσχυση του Τ.Δ.Ε. Προμαχώνα με αποσπάσεις 34 συναδέλφων το οποίο αποτελούσε διαχρονικό και πάγιο αίτημα της Ένωσης μας, προσθέτοντας την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της εν λόγω υπηρεσίας ομοίως κατά τη χειμερινή περίοδο λόγω τουρισμού, αλλά και για τη συνεχή και άμεση ανταπόκριση του προς επίλυση προβλημάτων και ζητημάτων που τίθενται από πλευράς μας για τη βελτίωση και την εξασφάλιση κατάλληλων συνθηκών εργασίας των συναδέλφων της Δ.Α. Σερρών. Επιπροσθέτως, στο πλαίσιο της συνάντησης εκφράστηκε στον κ. Υπουργό το αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος για την αναγνώριση και επιβράβευση των συναδέλφων μας για τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν στα γεγονότα της ασύμμετρης απειλής του Έβρου αλλά και κατά διάρκεια της πανδημίας, ο οποίος ανέφερε ότι αναγνωρίζει τη διαρκή προσπάθεια και προσφορά μας προς το κοινωνικό σύνολο, επισημαίνοντας ότι βούληση και επιδίωξη του είναι η ικανοποίηση του αιτήματος μας. Θέμα συζήτησης αποτέλεσαν επίσης προτάσεις μας για την επικείμενη τροποποίηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, οι οποίες θα εκτιμηθούν και θα εξεταστούν στο σχέδιο αναδιαμόρφωσης του Κ.Ο.Κ.. 

Τέλος, ευχαριστήσαμε τον κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ για τη δέσμευση του ως προς την ύπαρξη και διατήρηση του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας με την Ένωση μας και την διάθεση αρωγής του για τη διευθέτηση ανακυψάντων ζητημάτων και προβλημάτων. 

ΣέρρεςΈνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών: Σε θερμό κλίμα η συνάντηση με τον Κώστα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πανελλήνιο στίβου Κ18: Χρυσό και ασημένιο μετάλλιο τα δίδυμα αδέλφια Γιάννης και Στ. Τασκούδης

Οικογενειακή και Σερραϊκή υπόθεση ήταν ο τελικός στα 110...

Σέρρες: Έφυγε από την ζωή ο πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Ματζακίδης

Φέρεται εις γνώσιν του Χριστεπωνύμου πληρώματος ότι εξεδήμησεν εις...

Σέρρες: Αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή στο ΕΕΕΕΚ Σερρών- video

Με πλήθος μαθητών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: Extreme Track Days αυτό το Σαββατοκύριακο- video

Extreme Track Days διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Αυτοκινητοδρόμιο...

Μοίρασε τη δημοσίευση:


Κάνε Εγγραφή!

Τελευταία Νέα