Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Καραμανλής, ευχαριστεί θερμά τις Σερραίες και τους Σερραίους για την εντυπωσιακή τους παρουσία στην κεντρική του εκδήλωση, που διεξήχθη χτες το ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

 Ο υποψήφιος βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Καραμανλής, ευχαριστεί θερμά τις Σερραίες και τους Σερραίους για την εντυπωσιακή τους παρουσία στην κεντρική του εκδήλωση, που διεξήχθη χτες το βράδυ στο ξενοδοχείο Ελπίδα Resort.

 

Η εκδήλωση είχε αντικείμενο τα εθνικά θέματα και την τίμησε με την παρουσία του ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

 

Παρέστησαν επίσης, ο πρώην Υπουργός κ. Αχιλλέας Καραμανλής, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, πρώην και νυν Δήμαρχοι και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Σερρών.

 

Της κεντρικής ομιλίας προηγήθηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις του πρώην Υπουργού κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, του συγγραφέα του βιβλίου «Ώρα Ελλάδος, Βουκουρέστι…» κ. Νίκου Στέφου και του εκδότη και αναλυτή κ. Σάββα Καλεντερίδη, ενώ τη συζήτηση συντόνισε η καταξιωμένη δημοσιογράφος κα Μαριάννα Πυργιώτη.

Στην ομιλία του ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι οι Σερραίες και οι Σερραίοι βρίσκονται «στην πρώτη γραμμή κάθε αγώνα για τα εθνικά μας θέματα… Στην πρώτη γραμμή της κρίσιμης μάχης της 7ης Ιουλίου… Στην πρώτη γραμμή κάθε φορά που το χρειάζεται η παράταξη, κάθε φορά που το έχει ανάγκη η πατρίδα!»

Απευθυνόμενος στον πρώην πρωθυπουργό είπε: «το πιο μεγάλο ευχαριστώ, το οφείλω στον Πρόεδρο Κώστα Καραμανλή, που με τιμά σήμερα με την παρουσία του.

Έναν άνθρωπο που ηγήθηκε της χώρας και της παράταξής μας, και την οδήγησε σε μεγάλες νίκες.

Κράτησε σταθερά το τιμόνι της χώρας σε δύσκολους καιρούς, κι έβαλε πάντα το εθνικό συμφέρον πάνω απ’όλα τ’άλλα.

Και είχε εγκαίρως πει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, την απόλυτη αλήθεια.

Πρόεδρε, αν τότε σε είχαμε ακούσει, σήμερα όλα θα ήταν διαφορετικά.

Και σε ευχαριστούμε όλοι μας, για όσα έχεις προσφέρει στη Νέα Δημοκρατία, στη Μακεδονία μας, στην Ελλάδα!»

Εξηγώντας γιατί επέλεξε τα εθνικά θέματα για αντικείμενο της κεντρικής του προεκλογικής εκδήλωσης, ο κ. Καραμανλής είπε:

 

«Θα μου επιτρέψετε να πω ότι εκδηλώσεις σαν τη σημερινή, πιστοποιούν ότι ο υγιής πατριωτισμός αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της παράταξής μας. Και μάλιστα είναι αυτό το στοιχείο, που όλο και περισσότερους συμπολίτες μας τους κρατά κοντά μας και τους απομακρύνει από τα άκρα.

Advertisement
Family Kitchen

Φίλες και φίλοι, δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό: Είμαστε η μεγάλη πατριωτική, φιλελεύθερη παράταξη με λαϊκό προσανατολισμό… Αυτή είναι η παράταξή μας, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία!

Μία παράταξη που λειτουργεί πάντα με μία απαράβατη αρχή: Ότι το εθνικό συμφέρον μπαίνει πάντα –μα πάντα- πάνω από το κομματικό και το προσωπικό.»

Έστειλε επίσης ξεκάθαρο μήνυμα τονίζοντας: «Κι επειδή αυτές τις μέρες, στην προεκλογική τους αγωνία, προσπαθούν αν κάνουν το μαύρο άσπρο, με ανιστόρητα δημοσιεύματα, ας ξεκαθαρίσουμε το εξής: Η ιστορία έγραψε ποιος είπε ΟΧΙ στο Βουκουρέστι και ποιος είπε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στις Πρέσπες.»

Ενόψει των εκλογών της προσεχούς Κυριακής, ο κ. Καραμανλής τόνισε επίσης ότι: «είναι κρίσιμες για πολλούς λόγους, και ένας από τους πιο σημαντικούς είναι τα εθνικά μας ζητήματα. Στις 7 Ιουλίου, θα κληθούμε να επιλέξουμε εκείνην την παράταξη κι εκείνον τον ηγέτη, που θα υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια», καθώς και ότι «Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Η μόνη λύση για την πατρίδα μας, η μόνη επιλογή εθνικής ανασυγκρότησης, είναι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης!»

 

Εκτός από τα εθνικά θέματα και τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα, ο κύριος Καραμαλής παρουσίασε και το σχέδιό του για την ανάπτυξη του νομού Σερρών, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάδειξη και αξιοποίηση -με βάση το σχέδιο 5 σημείων που έχει καταθέσει στη Βουλή- της Αμφίπολης, για την οποία χαρακτηριστικά είπε: «Ας αναλογιστούμε όλοι πόσο απαραίτητο είναι να προχωρήσει αυτή η ανασκαφή, τόσο για εθνικούς όσο και για αναπτυξιακούς λόγους. Ιδίως σήμερα, που αμφισβητείται η ελληνικότητα της Μακεδονίας»

 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Κώστα Καραμανλή 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

21/02/26 9:30 μμ

Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

Σέρρες: Το έθιμο της "χάσκας" και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

21/02/26 9:28 μμ

Σέρρες: Το έθιμο της “χάσκας” και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

21/02/26 9:24 μμ

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

Στο «κενό» βρέθηκαν πελάτες την ώρα του φαγητού σε κατάστημα εστίασης στην Πάνδροσο Ροδόπης.

21/02/26 9:06 μμ

Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

21/02/26 8:53 μμ

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

21/02/26 8:40 μμ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

21/02/26 8:32 μμ

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι

21/02/26 10:33 πμ

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι – Συνταγή

Θεσσαλονίκη : Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

21/02/26 10:24 πμ

Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

21/02/26 9:45 πμ

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

Η Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

21/02/26 9:25 μμ

Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

Λαχταριστή γαλατόπιτα, παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή, χωρίς φύλλο, γλυκιά και αφράτη

21/02/26 12:17 πμ

Γαλατόπιτα παραδοσιακή