Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
20.4 C
Serres

Επέστρεψε η Ναταλία Γερμανού μετά το χειρουργείο: «Σαν την υγεία δεν έχει»

Πίσω στο Καλύτερα Δε Γίνεται βρίσκεται πλέον η Ναταλία Γερμανού, μετά από το χειρουργείο στο οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί. Η παρουσιάστρια του Alpha, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές για τα μηνύματά τους, έκανε και μία μικρή αναφορά στην περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Είστε η πιο ωραία, δυνατή κι επαρκής ομάδα. Είμαι τόσο υπερήφανη για ακόμα μία φορά και σας καμάρωνα και σας έβλεπα από το κρεβάτι του πόνου, λιγότερου πόνου και καθόλου πόνου. Χτύπα ξύλο και μπράβο σας παιδιά.» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Να πω και σε εσάς ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, που μου στείλατε δεκάδες κι εκατοντάδες μηνύματα αγάπης, καλής ενέργειας και ξεματιάσματα και περαστικά. Ευτυχώς όλα πήγανε καλά. Επειδή η υγεία είναι πολύ σημαντικό πράγμα και καμία φορά το καταλαβαίνεις με αυτό που λένε οι Άγγλοι, the hard way. Να στείλουμε περαστικά στους ανθρώπους που μας βλέπουν από ένα κρεβάτι νοσοκομείου ή από ένα κρεβάτι σπιτιού χωρίς να είναι καλά στην υγείας τους. Σαν την υγεία δεν έχει παιδιά. Να τη βάζετε πάντα πάνω από όλα.» τόνισε προς τους τηλεθεατές η Ναταλία Γερμανού.




Babis

πηγή zappit.gr

LifeStyleΕπέστρεψε η Ναταλία Γερμανού μετά το χειρουργείο: «Σαν την υγεία δεν έχει»

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο Αλέξης Γεωργούλης άφησε μακρύ μούσι και έγινε αγιογράφος – Ανέβασε video στο Instagram

Με την αγιογραφία αποφάσισε να καταπιαστεί ο Αλέξης Γεωργούλης,...

Τζέρεμι Ρένερ:«Ένα μικρό λάθος άλλαξε για πάντα τη ζωή μου»

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ Τζέρεμι Ρένερ (Jeremy...

Γιώργος Νταλάρας: Με την σύζυγο μου τσακωνόμαστε γιατί δεν έχω πολλούς φίλους ούτε εξωστρέφεια

Ο Γιώργος Νταλάρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή τις...

Τέλος εποχής: Ο Γ. Παπαδάκης αποχωρεί από το “Καλημέρα Ελλάδα”

Μετά από 34 χρόνια στην εκπομπλή «Καλημέρα Ελλάδα», ο...

Τελευταία Νέα