Υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), σύμφωνα με την οποία ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος,ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν και τον ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), σύμφωνα με την οποία ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος,ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που τις παρέχει.

 

Ωφελούμενοι πολίτες – Κριτήρια συμμετοχής

Ωφελούμενοι της δράσης είναι όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να αποκτήσουν διαδικτυακή σύνδεση υπερυψηλής ταχύτητας (SFBB υπηρεσία).

Ειδικότερα, οι πολίτες που τυγχάνουν επιτηδευματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πεδίου εφαρμογής του άρθρου 1 του Κανονισμού (ΕΚ) 1407/2013, μπορούν να λάβουν την προβλεπόμενη από τη δράση επιδότηση, εφόσον τηρούν τα όρια για τις ενισχύσεις ήσσονος σημασίας.

Για να δείτε εάν προσφέρονται SFBB υπηρεσίες στη διεύθυνση για την οποία ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα Έλεγχος Διαθεσιμότητας.

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στη δράση και θέλετε απλά να εισέλθετε στο λογαριασμό σας, πατήστε εδώ

Κάθε ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του, τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο και τη συγκεκριμένη προσφορά που τον ενδιαφέρει και κάνοντας χρήση του κουπονιού (SFBB_voucher).

 

Τι προβλέπει η δράση

 

Επιδότηση 13 ευρώ τον μήνα, για 24 μήνες, προς την απόκτηση ευρυζωνικής σύνδεσης άνω των 100 Mbps (άμεσα αναβαθμίσιμης σε 1 Gbps) και εφάπαξ επιδότηση 48 ευρώ για την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού.

Η αξία του κουπονιού που θα λαμβάνουν νοικοκυριά και επαγγελματίες δύναται να ανέρχεται σε 360 ευρώ.

 

Advertisement
MEGA

Τηλεπικοινωνιακοί Πάροχοι & εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες

Οι αδειοδοτημένοι από την ΕΕΤΤ τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δράση, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον Κατάλογο Παρόχων της δράσης.

Οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι που θα πιστοποιηθούν, θα μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές διαδικτυακών υπηρεσιών τους, καθώς και τις περιοχές γεωγραφικής κάλυψης στις οποίες παρέχονται οι υπηρεσίες τους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή προσφορών και περιοχών κάλυψης διατίθενται στον Οδηγό Υλοποίησης της δράσης.

Στη δράση μπορούν, επίσης, να συμμετέχουν και όλοι οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες τηλεπικοινωνιακών παρόχων με δικαίωμα σύναψης τηλεπικοινωνιακού συμβολαίου. Οι λειτουργίες των τηλεπικοινωνιακών παρόχων και των εξουσιοδοτημένων συνεργατών τους είναι διαθέσιμες από το πληροφοριακό σύστημα της δράσης.

 

πηγή dikaiologitika.gr

 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Nέα συνάντηση ΕΦΑΠΟΘ - Δήμου για τα κάγκελα στο Ανάκτορο του Γαλερίου

20/02/26 8:10 μμ

Nέα συνάντηση ΕΦΑΠΟΘ – Δήμου για τα κάγκελα στο Ανάκτορο του Γαλερίου

"Τιμές θαύμα" στα σούπερ μάρκετ Κάντζας και τις μέρες της Σαρακοστής - video

20/02/26 8:03 μμ

“Τιμές θαύμα” στα σούπερ μάρκετ Κάντζας και τις μέρες της Σαρακοστής – video

Σέρρες: Επιστρέφει η τηλεφωνική χρέωση για τα ταξί - video

20/02/26 7:57 μμ

Σέρρες: Επιστρέφει η τηλεφωνική χρέωση για τα ραδιοταξί – video

Αντίστροφη μέτρηση για το 13ο XTERRA Greece στη Βουλιαγμένη

20/02/26 7:49 μμ

Αντίστροφη μέτρηση για το 13ο XTERRA Greece στη Βουλιαγμένη

Πρόσκληση για την εγγραφή ατόμων στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Ενδυνάμωση Ηλικιωμένων» στο Α΄ ΚΑΠΗ Σερρών

20/02/26 7:41 μμ

Πρόσκληση για την εγγραφή ατόμων στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Ενδυνάμωση Ηλικιωμένων» στο Α΄ ΚΑΠΗ Σερρών

Βουλή- Ν. Ανδρουλάκης: «Η κυβερνητική πολιτική στην ενέργεια τροφοδοτεί την ακρίβεια και θέτει σε κίνδυνο την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας»

20/02/26 7:35 μμ

Βουλή- Ν. Ανδρουλάκης: «Η κυβερνητική πολιτική στην ενέργεια τροφοδοτεί την ακρίβεια και θέτει σε κίνδυνο την ενεργειακή ασφάλεια της χώρας»

Πού κινούνται οι τιμές των σαρακοστιανών – Πάνω από 500 έλεγχοι, ήδη, από την Αρχή Ελέγχου Αγοράς

20/02/26 8:24 μμ

Πού κινούνται οι τιμές των σαρακοστιανών – Πάνω από 500 έλεγχοι, ήδη, από την Αρχή Ελέγχου Αγοράς

Σέρρες: Περισσότερα από 30 τραύματα δέχτηκε ο 17χρονος Άγγελος - Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

20/02/26 8:06 μμ

Σέρρες: Πάνω από 30 τραύματα αναφέρει η νεκροψία στο σώμα του 17χρονου Άγγελου – Σοκαριστικά ευρήματα, τι λέει ο δικηγόρος Στ.Κλειστιώτης – video

Σε εξέλιξη οι απολογίες για την ανθρωποκτονία στις Φυλακές Δομοκού. Τι είπε ο 38χρονος δράστης - Στον ανακριτή ο αρχιφύλακας

20/02/26 8:23 μμ

Σε εξέλιξη οι απολογίες για την ανθρωποκτονία στις Φυλακές Δομοκού. Τι είπε ο 38χρονος δράστης – Στον ανακριτή ο αρχιφύλακας

Ο ΟΗΕ ιδρύει επιτροπή για τον «έλεγχο» της τεχνητής νοημοσύνης από «τον άνθρωπο»

20/02/26 8:20 μμ

Ο ΟΗΕ ιδρύει επιτροπή για τον «έλεγχο» της τεχνητής νοημοσύνης από «τον άνθρωπο»

Συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρου Παπασταύρου με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ

20/02/26 7:05 μμ

Συνάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρου Παπασταύρου με αντιπροσωπεία του Κογκρέσου των ΗΠΑ

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει παράνομο ένα μεγάλο μέρος δασμών του Τραμπ

20/02/26 6:41 μμ

ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο κρίνει παράνομο ένα μεγάλο μέρος δασμών του Τραμπ