Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη. Κατά τη διάρκεια ... Περισσότερα

Επικοινωνία Μητσοτάκη-Νετανιάχου: Σύντομα τριμερής για τα ενεργειακά

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα επικοινωνία με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα, όπως αναφέρουν πηγές της κυβέρνησης.

Σε αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού του Ισραήλ στο Twitter επισημαίνεται πως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη «σαρωτική εκλογική του νίκη».

Περαιτέρω, υπογραμμίζεται πως οι δύο ηγέτες δήλωσαν ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν τριμερής συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου και τόνισαν ότι θα ασχοληθεί και με τα ενεργειακά, μεταξύ άλλων θεμάτων.

Advertisement
MEGA

Επίσης, αναφέρεται πως οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεχίσουν τη σύσφιξη της διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Αμέσως μετά ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θέλησε να κάνει και άλλη ανάρτηση στο προσωπικό του αυτή τη φορά λογαριασμό στο Twitter για τη συνάντηση. «Μόλις είχα μια εξαιρετική συζήτηση με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, συγχαίροντάς τον για την εντυπωσιακή εκλογική του νίκη. Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι σύντομα θα συγκαλέσουμε ηγέτες από Ισραήλ-Ελλάδα-Κύπρο για να αντιμετωπίσουμε κρίσιμα θέματα, κυρίως ενεργειακά. Μπροστά μας είναι μια συναρπαστική περίοδος!» έγραψε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποφύλλωση Βαμβακιού – Το κλειδί για καθαρή συγκομιδή

11/09/25 10:19 πμ

ΑΓΡΟΦΥΛΛΙΔΑ: Αποφύλλωση Βαμβακιού – Το κλειδί για καθαρή συγκομιδή

Άρθρο Κυρ. Πιερρακάκη στον Economist: «Τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη για να ικανοποιήσει τον Μάριο Ντράγκι»

11/09/25 10:10 πμ

Άρθρο Κυρ. Πιερρακάκη στον Economist: «Τι πρέπει να κάνει η Ευρώπη για να ικανοποιήσει τον Μάριο Ντράγκι»

Στο ναδίρ των τελευταίων 50 ετών η ελευθερία του Τύπου παγκοσμίως, σύμφωνα με έκθεση

11/09/25 10:05 πμ

Στο ναδίρ των τελευταίων 50 ετών η ελευθερία του Τύπου παγκοσμίως, σύμφωνα με έκθεση

Στον αγιασμό του 8ου δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός

11/09/25 9:59 πμ

Στον αγιασμό του 8ου δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας παραβρέθηκε ο πρωθυπουργός

Δολοφονία συντηρητικού ακτιβιστή στις ΗΠΑ: Τι έχουν κάνει γνωστό ως τώρα οι αρχές

11/09/25 9:48 πμ

Δολοφονία Τσάρλι Κερκ στις ΗΠΑ: Τι έχουν κάνει γνωστό ως τώρα οι αρχές

Το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς - Ποιες αλλαγές «φέρνει»

11/09/25 9:43 πμ

Το πρώτο κουδούνι της σχολικής χρονιάς – Ποιες αλλαγές «φέρνει»

Φραγκόσυκα- Κατά χοληστερίνης, αρθρίτιδας, πονοκέφαλου, διαβήτη, παχυσαρκίας

11/09/25 1:11 πμ

Φραγκόσυκα – Κατά χοληστερίνης, αρθρίτιδας, πονοκέφαλου, διαβήτη, παχυσαρκίας

7 συνήθειες για να διατηρείτε το σπίτι σας τακτοποιημένο όλο τον χρόνο

11/09/25 1:05 πμ

7 συνήθειες για να διατηρείτε το σπίτι σας τακτοποιημένο όλο τον χρόνο

Τρεις εκπληκτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας

11/09/25 1:02 πμ

Τρεις εκπληκτικές χρήσεις της οδοντόκρεμας

Πατατόπιτες με τυρί στο τηγάνι

11/09/25 12:59 πμ

Πατατόπιτες με τυρί στο τηγάνι

Πίτσα έτοιμη σε λιγότερο από 6 λεπτά

11/09/25 12:56 πμ

Πίτσα έτοιμη σε λιγότερο από 6 λεπτά

11/09/25 12:53 πμ

Εκλογές στη Μολδαβία: Εκλογικό τμήμα στο Επίτιμο Προξενείο στη Θεσσαλονίκη