Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Σερρών από την Αριάδνη Παπαφωτίου

Με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σερρών Αθανάσιο Ματάκο συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Σερρών ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνοδευόμενη από κλιμάκιο της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων.

 

Tora Bill Payments

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Διοικητής ενημέρωσε λεπτομερώς για τα θέματα του Νοσοκομείου: Την βελτιωμένη εικόνα των παρεχόμενων ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών του, την αύξηση του προϋπολογισμού του καθώς και για τα σημαντικά έργα που προγραμματίστηκαν και θα γίνουν στους τομείς την ενεργειακής αυτονομίας του κτιρίου αλλά και της επέκτασης των εγκαταστάσεων.

 

 

  

Η κ. Παπαφωτίου ευχαριστώντας τον κ. Ματάκο για την ζεστή υποδοχή και την αναλυτική ενημέρωση και τονίζοντας για μία ακόμη φορά την αξία της συνεργασίας, δήλωσε:

« Ως επόμενη Δημοτική Αρχή θα δώσουμε προτεραιότητα:
-στο θέμα της πρόληψης των σύγχρονων ασθενειών, μέσω της συστηματικής ενημέρωσης των συνδημοτών μας από ειδικούς επιστήμονες
-καθώς και της εκπαίδευσης των πολιτών στις Πρώτες Βοήθειες.
Είναι επίσης στο Πρόγραμμά μας:
-η διεκδίκηση του κτιρίου του παλιού Νοσοκομείου ώστε να στεγαστούν εκεί Δημοτικές δομές Πολιτισμού και Νεολαίας,
-αλλά και η τοποθέτηση απινιδωτών σε πολυσύχναστα σημεία της πόλης μας, ώστε να υπάρχει ετοιμότητα επέμβασης σε έκτακτα καρδιολογικά περιστατικά» κατέληξε η κ. Παπαφωτίου.

 

ΘΕΡΜΗ ΣΕΡΡΩΝ

 

 

Η Αριάδνη Παπαφωτίου και το κλιμάκιο των συμβούλων της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων επισκέφθηκαν στη συνέχεια την Αναπληρ. Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Λαμπρινή Καφταντζή καθώς και τις Διοικητικές Υπηρεσίες και συνομίλησαν με εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Την κ. ΑΡΙΑΔΝΗ Παπαφωτίου συνόδευαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι της ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων κ.κ. Ζωή Αλιώζη, Δαμιανός Δουράκης, Άντα Ηλιοπούλου, Ηλίας Καμαργιάννης, Γιώργος Καραγιαννίδης, Βάσω Μαυρίδου, Ηλίας Μπάνδας, Κώστας Ριζούδης, Γιώργος Χαραμής,
Μάκης Χατζηλιάδης και Εύη Χρηστομάτη.

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *