Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
21.9 C
Serres

Φ. Γεννηματά: Αδέξιος και αδύναμος ο πρωθυπουργός

«Ο κ. Μητσοτάκης με το φιάσκο του ανασχηματισμού απέδειξε ότι είναι όχι μόνο δεξιός αλλά ένας αδέξιος και αδύναμος πρωθυπουργός. Ομολόγησε αυτό που δεν παραδεχόταν, την αποτυχία της κυβέρνησης του στις πυρκαγιές». Με αυτή την αναφορά η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό.

Από τα Βίλια -όπου επισκέφθηκε μαζί με στελέχη του Κινήματος Αλλαγής πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχές και όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο, Στάθη Χρήστο, επεσήμανε: «Στα Βίλια η μεγάλη καταστροφή επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, αυτός είναι ο λόγος που επιμένει «στα αναγκαία προγράμματα ανασυγκρότησης για τις πληγείσες περιοχές, μέτοχοι και διαχειριστές να είναι οι θεσμικοί φορείς και οι κάτοικοι των περιοχών. Όχι η Μαξίμου Α.Ε».


Babis


Πηγή ΑΠΕ

ΠολιτικήΦ. Γεννηματά: Αδέξιος και αδύναμος ο πρωθυπουργός

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Συνέντευξη του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη...

ΝΔ: Η εκλογή του Κ. Χατζηδάκη στο ΕΛΚ αποτελεί μεγάλη τιμή για την Ελλάδα

Καλή επιτυχία στο νέο Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,...

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή στον Παύλο Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση στελέχους της ΝΔ

Ερήμην καταδίκασε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ...

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Ο Κωστής Χατζηδάκης εξελέγη αντιπρόεδρος στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Τελευταία Νέα