Φθιώτιδα: Έπεσε από το μπαλκόνι, έμεινε αβοήθητος όλο το βράδυ και ξεψύχησε στο Νοσοκομείο

Απίστευτη τραγωδία για έναν 62χρονο άνδρα ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης έπεσε από τη βεράντα του σπιτιού του και μετά από πολλαπλά κατάγματα κατέληξε το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του του tvstar.gr, ο άτυχος άνδρας που βρισκόταν στο σπίτι του στην Αμφίκλεια προσπαθώντας να αλλάξει τη λάμπα από τη βεράντα του σπιτιού, του έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να πέσει από την βεράντα του σπιτιού του πού βρισκόταν στον πρώτο όροφο.

Ο 62χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια από τους γείτονες χωρίς ωστόσο να τον αντιληφθεί κάποιος και να καλέσει βοήθεια.


Το πρωί της Πέμπτης και αφού ο άνδρας είχε περάσει όλη τη νύχτα πεσμένος στην αυλή του σπιτιού εντοπίστηκε από τους γείτονες του, οι οποίοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μόλις ο άνδρας έφτασε στο νοσοκομείο της Λαμίας οι γιατροί εντόπισαν πολλαπλά κατάγματα στο σώμα του 62χρονου.


Babis


Τελικά ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η σορός του άτυχου 62χρονου θα υποβληθεί σε νεκροψία νεκροτομή.

ΕλλάδαΦθιώτιδα: Έπεσε από το μπαλκόνι, έμεινε αβοήθητος όλο το βράδυ και ξεψύχησε...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Αιφνιδιαστικός έλεγχος της Επιτροπής Ανταγωνισμού σε επιχείρηση φροντιστηριακής εκπαίδευσης

 Αιφνίδιο επιτόπιο έλεγχο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον κλάδο...

ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα της δράσης κατάρτισης ανέργων με επίδομα 1.000 ευρώ

Από την  Τετάρτη 30 Απριλίου, εμπλουτίστηκε  η λίστα εγκεκριμένων...

Το χέρι βαθιά στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για τα ασανσέρ – video

Σε Γολγοθά για τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων πολυκατοικιών μετατρέπεται η...

Τελευταία Νέα