Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
19.1 C
Serres

Γεννηματά: Το κίνημα #metoo θα δικαιωθεί όταν θεσπίσουμε κανόνες που δεν θα αποτρέπουν τα αντίποινα όσων σπάνε τη σιωπή τους

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ στη δευτερολογία της επεσήμανε πως «ήδη δικάζονται στον δημόσιο διάλογο όσοι άνοιξαν τα στόματά τους»

«Το κίνημα #metoo θα δικαιωθεί όταν πάρουμε αποφάσεις και θεσπίσουμε κανόνες που δεν θα αποτρέπουν τα αντίποινα για όσους σπάνε τη σιωπή» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά μιλώντας κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη συζήτησης που διεξάγεται στη Βουλή.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος του πρωθυπουργού, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του δημοσίου διαλόγου, με αφορμή τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

«Ήδη δικάζονται και καταδικάζονται στον δημόσιο διάλογο, όσοι άνοιξαν το στόμα τους και τόλμησαν να μιλήσουν» επεσήμανε η πολιτική αρχηγός.



Babis

Παράλληλα, απευθυνόμενη τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι αισθάνεται «απογοήτευση και ντροπή», καθώς «ήρθαμε να μιλήσουμε για την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου και αυτό που είδαμε ήταν ένα πινγκ πονγκ κιτρινισμού και βούρκου. Σπείρατε ανέμους και θερίσατε θύελλες κύριε Μητσοτάκη και είναι ντροπή, να μας παρακολουθούν άνθρωποι που υποφέρουν και αγωνιούν, να μας παρακολουθούν τα θύματα και οι οικογένειές τους.

Ήρθατε απλώς μένοντας στις θέσεις σας, να τραβήξετε τα «πιστόλια» σας και φεύγοντας από δω να δώσετε εντολή στα άλλα πιστόλια (σ.σ. εννοεί του διαδικτύου) να συνεχίσουν την δουλειά. Αρνούμαστε να σας ακολουθήσουμε σε αυτό τον κατήφορο».

Πηγή newsbeast.gr

ΠολιτικήΓεννηματά: Το κίνημα #metoo θα δικαιωθεί όταν θεσπίσουμε κανόνες που δεν θα...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Στις 11:00 η σύσκεψη στο Μαξίμου για την ασφάλεια στα πανεπιστήμια

Σύσκεψη με αντικείμενο την ασφάλεια στα πανεπιστήμια, θα πραγματοποιηθεί...

Ανεπίσημο δείπνο Γεραπετρίτη Φιντάν στην Κωνσταντινούπολη μετά από πρόσκληση του Τούρκου ΥΠΕΞ

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές ο Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης...

Ο ΥΦΥΠΕΞ Χατζηβασιλείου στο business workshop με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ενισχύουμε τη συνεργασία με τα ΗΑΕ, έναν από τους...

Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Βιομηχανίας των ΗΑΕ – Επαναβεβαιώθηκε η ισχυρή στρατηγική εταιρική σχέση

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με τον υπουργό...

Τελευταία Νέα