Η έκκληση νοσηλευτή από το Ιπποκράτειο που είναι σε καραντίνα: Προστατεύστε μαςΓια τον κορονοϊό και την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας μίλησε σε πρωινή εκπομπή ο νοσηλευτής – πρόεδρος των εργαζομένων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου που βρίσκεται σε καραντίνα.

 

Ο Δ. Κουρουβακάλης επεσήμανε πως βρίσκονται σε μία βαθιά υγειονομική κρίση ενώ όπως εξήγησε βρίσκεται σε καραντίνα και η αδερφή και οι δύο τους είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Απευθύνοντας έκκληση προς τους πολίτες να καθίσουν στο σπίτι τους επισημαίνει πως «ο εχθρός είναι αόρατος» ενώ τονίζει «τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά».

Μάλιστα ο Δ. Κουρουβακάλης μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 έδωσε ένα παράδειγμα για τη μεταδοτικότητα του ιού. Όπως είπε αναφερόμενος στη ρεπόρτερ του καναλιού εάν ο πολίτης με τον οποίο μιλούσε πριν είναι φορέας του ιού σχεδόν κατά 99% έχει κολλήσει. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι οι εργαζόμενοι πως ο ιός είναι αόρατος.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν προσλήψεις προσωπικού στην υγεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε» είπε και εξήγησε πως ο γιατρός που κόλλησε στο Ιπποκράτειο δεν ήξερε κάτι εάν δηλαδή εξέτασε κάποιον φορέα του ιού.

«Θα έπρεπε όλοι να εφοδιαστούμε με κατάλληλες μάσκες για να είμαστε ασφαλείς, στα περισσότερα νοσοκομεία υπάρχουν σοβαρά προβλήματα» σημείωσε και τόνισε πως οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία πρέπει να προστατευτούν.


Σημειώνεται πως στο Ιπποκράτειο έχουν μπει σε καραντίνα 21 άτομα.

Views: 2

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *