Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε νικητής από τον κορονοϊό και έστειλε το δικό του μήνυμα, ενώ εξήρε τη δουλειά που κάνει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε. ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε νικητής από τον κορονοϊό και έστειλε το δικό του μήνυμα, ενώ εξήρε τη δουλειά που κάνει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που δοκιμάζεται όσο ποτέ άλλοτε.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε γνωστοποιήσει ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στο μήνυμά του που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Συμπληρώνοντας δύο εβδομάδες, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών, υποβλήθηκα και στο δεύτερο τεστ (προβλέπεται από τη διαδικασία), το οποίο βγήκε αρνητικό. Έμεινα σπίτι, διάβασα, επικοινώνησα με γνωστούς και φίλους, παρακολούθησα πολλές ώρες τηλεόραση, άκουσα μουσική, σέρφαρα πολλές ώρες διαπιστώνοντας τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο και συνειδητοποίησα για άλλη μία φορά πόσο ευάλωτος είναι ο πλανήτης μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους γιατρούς του ΕΣΥ για τη φροντίδα και τις συμβουλές τους. Τους ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν για τον συνάνθρωπό τους. Τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους, τον καθένα ξεχωριστά, για την απεριόριστη αγάπη, τα χιλιάδες μηνύματα (ακόμη και στίχους) και την ανιδιοτελή συμπαράστασή τους.

Advertisement
MEGA

Επίσης, αισθάνομαι την υποχρέωση, σε αυτή την κρίσιμη φάση, να απευθύνω ένα μήνυμα που πηγάζει κυρίως από την εμπειρία της ολιγοήμερης περιπέτειάς μου. Αξίζει να μείνουμε σπίτι, για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Μένοντας στο σπίτι υψώνουμε πραγματική ασπίδα στον εαυτό μας και αναχαιτίζουμε την «εισβολή» του ιού. Μένοντας σπίτι θωρακίζουμε το σύνολο, τους πολλούς, τη δημόσια υγεία και περιορίζουμε τη διάδοση του κορονοϊού. Γι’ αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για επιπολαιότητες ούτε για προσωπικές αποφάσεις. Επιβάλλεται πειθαρχία και απόλυτη συνεργασία με την Πολιτεία και την επιστημονική κοινότητα.

Για άλλη μια φορά θυμήθηκα αυτό που είχε πει ο μεγάλος Έλληνας συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης: «Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει». Ας πειθαρχήσουμε και να είστε σίγουροι ότι θα αντέξουμε. Θα βγούμε ακόμη πιο δυνατοί σε προσωπικό, αλλά και σε εθνικό επίπεδο. Η υγεία μας περνά αποκλειστικά και μόνο από το χέρι μας. Να είμαστε όλοι καλά, γεροί και δυνατοί».

 

Πηγή dikaiologitika.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων - Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

24/08/25 11:22 πμ

Ο Άγιος Φανούριος …των χαμένων ανθρώπων & πραγμάτων – Η Παράδοση, το έθιμο, συνταγή για φανουρόπιτα

Τα δίδυμα πάντα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια

24/08/25 1:44 μμ

Τα δίδυμα πάντα του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια

Πόρτο Κουφό: Ο κρυμμένος παράδεισος της Σιθωνίας - video

24/08/25 1:32 μμ

Πόρτο Κουφό: Ο κρυμμένος παράδεισος της Σιθωνίας – video

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος σε ηλικία 79 ετών

24/08/25 6:29 μμ

Δημήτρης Κωνσταντάρας: Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος

Η ιστορία πίσω από τη «μπλούζα souvenir»

24/08/25 1:18 μμ

Η ιστορία πίσω από τη «μπλούζα souvenir»

Στις φυλακές Κομοτηνής ο Βούλγαρος οδηγός του τραγικού δυστυχήματος στην Εγνατία οδό

24/08/25 12:47 μμ

Στις φυλακές Κομοτηνής ο Βούλγαρος οδηγός του τραγικού δυστυχήματος στην Εγνατία οδό

Κολοκυθόπιτα με φέτα χωρίς φύλλο

24/08/25 12:39 μμ

Κολοκυθόπιτα με φέτα χωρίς φύλλο

24/08/25 12:27 μμ

Οι παλιές ονομασίες των χωριών του νομού Σερρών – Ονόματα

24/08/25 11:43 πμ

Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram έξι μήνες πριν φύγει από τη ζωή

Feng Shui: 2 αντικείμενα που πρέπει να βάλεις στο σαλόνι για να φέρεις ειρήνη κι ευτυχία στη ζωή σου

24/08/25 11:30 πμ

Feng Shui: 2 αντικείμενα που πρέπει να βάλεις στο σαλόνι για να φέρεις ειρήνη κι ευτυχία στη ζωή σου

Φανουρόπιτα με μέλι και σταφίδες

24/08/25 11:19 πμ

Φανουρόπιτα με μέλι και σταφίδες

Απέπλευσε το «Blue Star Mykonos» μετά την άρση της απαγόρευσης απόπλου

24/08/25 11:15 πμ

Απέπλευσε το «Blue Star Mykonos» μετά την άρση της απαγόρευσης απόπλου