“Ξέρεις”, συνέχισε “τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο; Το προσωπικό είναι το ίδιο συν αυτούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί… Αυτοί θα αντιμετωπίσουν αυτά που αντιμετωπίζουν συν όλα αυτά”. ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

“Ξέρεις”, συνέχισε “τι σημαίνει να δανείζεσαι ράντζα από το διπλανό νοσοκομείο; Το προσωπικό είναι το ίδιο συν αυτούς που έχουν συνταξιοδοτηθεί… Αυτοί θα αντιμετωπίσουν αυτά που αντιμετωπίζουν συν όλα αυτά”.

Advertisement
 

“Εδώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει μέχρι τέλος Νοέμβρη είναι τόσο πιεστική η κατάσταση και τα χειρότερα βέβαια είναι μπροστά μας δεν το συζητάμε.

Όταν φτάσει σε ένα σημείο να γεμίσει το νοσοκομείο με ράντζα που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί όλους τους αρρώστους γιατί είναι πάρα πολλοί, ένα προσωπικό πιεσμένο και κουρασμένο που δεν έχει πάρει άδειες γιατί υπάρχει αναστολή αδειών, καταλαβαίνετε ότι από δω και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γιατί μπαίνει ο χειμώνας και ήδη ξεκίνησαν οι ιώσεις” προειδοποίησε.

“Χρειάζεται καθολικός εμβολιασμός. Τα COVID που μπήκαν στο Γεννηματάς είναι ηλικίας 28 – 45. Ήταν ανεμβολίαστοι οι περισσότεροι, βαριές περιπτώσεις ειδικά παχύσαρκοι με υποκείμενα διασωληνώθηκαν. Και τα non COVID βαριά περιστατικά”, είπε η κ. Παγώνη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Γ. Γεννηματάς»
Διευκρινίσεις αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση που επικράτησε κατά τις εφημερίες στις 7 και 8 Νοεμβρίου, δίνει το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Παράλληλα, διαψεύδει ότι το νοσοκομείο δανείστηκε ράντζα από το «Σωτηρία».

«Αναφορικά με δηλώσεις της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ ως προς τις εφημερίες στις 7-8/11/2021, διευκρινίζεται ότι το σύνολο των εισαγωγών Covid/ non Covid περιστατικών παρουσιάζει σταθερότητα, συγκριτικά με την προηγούμενη ημερομηνία εφημέρευσης, ενώ ειδικά τα περιστατικά Covid εμφανίζονται μειωμένα (16 έναντι 25 στις 30/10/2021).

Advertisement

Σχετικά με τις επικουρικές κλίνες, στη χθεσινή εφημερία αναπτύχθηκαν 24 (35 στην εφημερία της 30ης Οκτωβρίου). Με την έκδοση εξιτηρίων, οι ασθενείς θα προωθηθούν σταδιακά στους θαλάμους των Κλινικών του Νοσοκομείου.

Τέλος, επισημαίνεται ότι στο Νοσοκομείο δεν υπήρξε ανάγκη και δεν πραγματοποιήθηκε καμία ενίσχυση σε υλικό (επικουρικές κλίνες κλπ.), από το Γ.Ν.Ν.Θ. «ΣΩΤΗΡΙΑ» ή από άλλη Μονάδα Υγείας» αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου που επισυνάπτει σχετικό πίνακα με τα στοιχεία για τις εφημερίες.

Εφημερίες Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» (7/11, 3/11, 30/10/2021)

Πηγή enikos.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Δεκεμβρίου

16/12/25 12:04 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Δεκεμβρίου

16 Δεκεμβρίου: Ποιος ήταν ο Άγιος Μόδεστος ο προστάτης των ζώων

16/12/25 12:05 πμ

16 Δεκεμβρίου: Ποιος ήταν ο Άγιος Μόδεστος ο προστάτης των ζώων

16/12/25 12:01 πμ

Κλειστός ο Δήμος Σερρών την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 λόγω συμμετοχής στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΚΕΔΕ

Το Επιμελητήριο Σερρών βραβεύει τα παιδιά του!

16/12/25 12:00 πμ

Το Επιμελητήριο Σερρών βραβεύει τα παιδιά του!

Χατζηβασιλείου στο OPEN: Η Ελλάδα δεν φοβάται να μιλήσει με κανέναν – Σε στρατηγική αμηχανία η Τουρκία

15/12/25 11:37 μμ

Χατζηβασιλείου στο OPEN: Η Ελλάδα δεν φοβάται να μιλήσει με κανέναν – Σε στρατηγική αμηχανία η Τουρκία

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΕ Σερρών σε συνεργασία με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ - Αφιέρωμα στον Elvis Presley

15/12/25 11:30 μμ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΠΕ Σερρών σε συνεργασία με την ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΘΗΝΩΝ – Αφιέρωμα στον Elvis Presley

ΚΣΝΜ και ΚΑΣ έδωσαν το πράσινο φως στις προμελέτες για την επέκταση και αναβάθμιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

15/12/25 11:58 μμ

ΚΣΝΜ και ΚΑΣ έδωσαν το πράσινο φως στις προμελέτες για την επέκταση και αναβάθμιση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης

15/12/25 11:57 μμ

Μηδενική αύξηση των δημοτικών τελών για το 2026 στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο «Χωριό των Μαγεμένων»

15/12/25 11:57 μμ

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο «Χωριό των Μαγεμένων»

Κορυφαία τενίστρια για το 2025 η Σαμπαλένκα

15/12/25 11:54 μμ

Κορυφαία τενίστρια για το 2025 η Σαμπαλένκα

ΑΝΕΣΕΡ: Ολοκλήρωση του προγράμματος  LEADER/CLLD και 30 χρόνια προσφοράς στην τοπική ανάπτυξη - video

15/12/25 8:39 μμ

ΑΝΕΣΕΡ: Ολοκλήρωση του προγράμματος  LEADER/CLLD και 30 χρόνια προσφοράς στην τοπική ανάπτυξη – video

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Σερρών

15/12/25 8:31 μμ

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Σερρών