Η «μεγάλη επιστροφή» του Π. Ευθυμίου – Αναλαμβάνει θέση συντονιστή στο ΚΙΝΑΛ

Με απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, ο π. Υπουργός και πρώην Πρόεδρος της ΚΣ του ΟΑΣΕ Πέτρος Ευθυμίου, αναλαμβάνει το συντονισμό των θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής.

 

 

Σημειώνεται ότι ο μέχρι σήμερα συντονιστής των θεμάτων Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του Κινήματος Αλλαγής είναι υποψήφιος βουλευτής.

 

 

 

 

 


Babis


 

Αποδεχόμενος τη θέση του στο ΚΙΝΑΛ ο Π. Ευθυμίου δήλωσε:

«Είμαστε στη στιγμή που η χώρα πρέπει να εγκαινιάσει μία ιστορική στροφή, που θα βγάλει τον τόπο οριστικά από την κρίση, και θα ανοίξει το δρόμο στην ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη. Με μία οικονομία που θα δουλεύει για όλους, παράγοντας νέο πλούτο, νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Για αυτό το στόχο υπάρχουν δύο προϋποθέσεις: Πρώτον, να συντριβεί ο λαϊκισμός και η μιζέρια του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερον, να υπάρξει ένας ισχυρός Ευρωπαϊκός Σοσιαλδημοκρατικός πόλος, που θα συμβάλει στην διασφάλιση της δημοκρατικής ομαλότητας και σταθερότητας, καθώς και στην προώθηση πολιτικών που θα διασφαλίζουν το κοινωνικό κράτος με όρους βιωσιμότητας και όχι επιδομάτων. Και που θα προωθεί παράλληλα τα μείζονα εθνικά συμφέροντα με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα.

Επιβάλλεται η στράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων, στην ιστορική κοιτίδα της Δημοκρατικής Παράταξης, προκειμένου να υπάρξει αντίβαρο σε μία ανεξέλεγκτη και αλαζονική δεξιά διακυβέρνηση και σε μία καταστροφική μείζονα αντιπολίτευση. Στην οποία δεν θα πρέπει να βρεθεί ο ανεύθυνος και καταστροφικός ΣΥΡΙΖΑ, που θα διψά να επανέλθει στην εξουσία με κάθε κόστος στην κοινωνική ειρήνη και οικονομική πρόοδο.

Είναι η ώρα της συστράτευσης και της ενότητας όλων των προοδευτικών πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής, τη μόνη δύναμη που σήμερα μπορεί να εγγυηθεί τη σταθερότητα την επόμενη μέρα».

 

topontiki.gr

ΠολιτικήΗ «μεγάλη επιστροφή» του Π. Ευθυμίου - Αναλαμβάνει θέση συντονιστή στο ΚΙΝΑΛ

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

ΥΦΥΠΕΞ Χατζηβασιλείου στο Συνέδριο του ΕΛΚ: Η στρατηγική αυτονομία της ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα

«Η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει καταστεί αδιαπραγμάτευτη...

Σ. Φάμελλος: «Η κυβέρνηση αφήνει τον πολίτη και τον επιχειρηματία να είναι θύμα της αισχροκέρδειας»

Συνάντηση με εκπροσώπους των συνεταιριστικών φορέων ΕΘ.Ε.Α.Σ. (Εθνική Ένωση...

Θέματα της ευρωπαϊκής άμυνας και της οικονομίας στο επίκεντρο συνάντησης Μητσοτάκη – Μερτς

Με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU και...

Π. Μαρινάκης: Το μοντέλο Τριαντόπουλου είναι οδηγός για την υπόθεση των Τεμπών

«Η ελληνική κυβέρνηση μέσω του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και...

Τελευταία Νέα