Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη. Πώς και με ποιους τα γιόρτασε. Το υπέρλαμπρο φόρεμα και η διασκέδαση στη Χαλκιδική.     Τα γενέθλιά της γιόρτασε τη ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Τα γενέθλιά της είχε η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη. Πώς και με ποιους τα γιόρτασε. Το υπέρλαμπρο φόρεμα και η διασκέδαση στη Χαλκιδική.

 

 

Τα γενέθλιά της γιόρτασε τη Δευτέρα (10/08) η Ιωάννα Τούνη, η οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στην αγάπημένη της Χαλκδική.

 

Εκεί αποφάσισε να κάνει το λαμπερό της πάρτι, με παρέα καλών φίλων, μεταξύ των οποίων και το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν κάνει διακοπές μαζί στη Μύκονο το προηγούμενο διάστημα.

Η γνωστή influencer έκλεισε τα 27 της χρόνια και οι φίλοι της ετοίμασαν για εκείνη μια έκπληξη με τούρτα στο σπίτι όπου διέμειναν στη Χαλκιδική, ενώ αργότερα η διασκέδαση μεταφέρθηκε σε γνωστό club της περιοχής, όπου η Ιωάννα Τούνη έσβησε και μια δεύτερη τούρτα.

 

 

Η ίδια μετά το πέρας του πάρτι, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε μερικές σκέψεις της για την ιδιαίτερη αυτή μέρα των γενεθλίων της, ενώ ανάρτησε μια φωτογραφία με το υπέρλαμπρο φόρεμα που φορούσε.

Όπως έγραψε:

“27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο. Ό,τι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα… τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα πεθάνουν”.

 

Advertisement
MEGA

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

27 λοιπόν! Και νιώθω πιο χαρούμενη & ολοκληρωμένη από ποτέ! Για πρώτη φορά στην ζωή μου είμαι τόσο καλά με τον εαυτό μου, ανεξάρτητη, έχω την δουλειά μου, το πορτοφόλι μου, την υγεία μου, πατάω καλά στα πόδια μου, έχω ξεκαθαρίσει τους ανθρώπους που με περιβάλλουν και δεν μου καίγεται καρφί για όση κακία υπάρχει παραέξω! Ξέρω πως έχω καθαρή ψυχή, καθαρό βλέμμα & μοναδικούς ανθρώπους στο πλάι μου που ξέρουν να εκτιμούν! Ελπίζω το παιδί που ήμουν κάποτε θα ένιωθε περήφανο για την γυναίκα που έχω εξελιχθεί σήμερα… Οι ευχές σας είναι πραγματικά άαααααπειρες και ευχαριστώ πολύ πολύ καθέναν από εσάς ξεχωριστά! Σας αγαπώ στο άπειρο ❤️ Ότι καλύτερο αγάπες μου σε όλους σας PS: Δεν μάλωσα με την Στέλα, την Κίκα & τον Πριόνα… τα παιδιά ανησυχούν με την κατάσταση στην Χαλκιδική και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά θα επανορθώσουν, αλλιώς θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ … και το φόρεμα μου είναι @bubblegun_world limited & θα είναι διαθέσιμο πολυυυυ σύντομα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις


πηγή news247.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια - Έθιμα του Λαζάρου σε όλη την Ελλάδα

03/04/26 8:46 πμ

Ήρθε ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια – Έθιμα του Λαζάρου σε όλη την Ελλάδα

Συνταγή για Λαζαράκια: Τα ψωμάκια για το Σάββατο του Λαζάρου

03/04/26 10:27 μμ

Συνταγή για Λαζαράκια: Τα ψωμάκια για το Σάββατο του Λαζάρου

Σάββατο του Λαζάρου- Έθιμα από όλη την Ελλάδα

03/04/26 10:25 μμ

Σάββατο του Λαζάρου – Έθιμα από όλη την Ελλάδα

Έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ

03/04/26 10:21 μμ

Έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί σε κάθε της παράσταση ενώπιον του δικαστηρίου

03/04/26 10:02 μμ

Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ασχημονεί και παρανομεί σε κάθε της παράσταση ενώπιον του δικαστηρίου

Τρεις καταξιωμένοι σεφ μαγείρεψαν νηστίσιμες συνταγές στο Καπάνι

03/04/26 9:58 μμ

Τρεις καταξιωμένοι σεφ μαγείρεψαν νηστίσιμες συνταγές στο Καπάνι

Πέλλα: Πήραν 146 λίρες και 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη με πρόσχημα πρόστιμο για αδήλωτα τιμαλφή

03/04/26 9:51 μμ

Πέλλα: Πήραν 146 λίρες και 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη με πρόσχημα πρόστιμο για αδήλωτα τιμαλφή

Χαλκιδική: Διάσωση δύο τσομπανόσκυλων που είχαν εγκλωβιστεί σε βράχους μέσα σε ποταμό

03/04/26 9:47 μμ

Χαλκιδική: Διάσωση δύο τσομπανόσκυλων που είχαν εγκλωβιστεί σε βράχους μέσα σε ποταμό

Δολοφονία στην Καλαμαριά με θύμα 20χρονο - Προσωρινά κρατούμενος και ο δεύτερος φίλος του Κλεομένη

03/04/26 11:56 μμ

Δολοφονία στην Καλαμαριά με θύμα 20χρονο – Προσωρινά κρατούμενος και ο δεύτερος φίλος του Κλεομένη

Bουλή: Το πρωί του Σαββάτου η πρόσβαση των κομμάτων στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

03/04/26 10:17 μμ

Bουλή: Το πρωί του Σαββάτου η πρόσβαση των κομμάτων στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Εξάμηνη απαγόρευση εμπορικής αλιευτικής δραστηριότητας για το ευρωπαϊκό χέλι (Anguilla anguilla) για το έτος 2026

03/04/26 9:06 μμ

Εξάμηνη απαγόρευση εμπορικής αλιευτικής δραστηριότητας για το ευρωπαϊκό χέλι (Anguilla anguilla) για το έτος 2026

Σέρρες: Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά τροφίμων ενόψει του Πάσχα

03/04/26 9:00 μμ

Σέρρες: Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά τροφίμων ενόψει του Πάσχα