Τη χρήση ενός μηχανισμού που κρατάει την φουστανέλα και τις κάλτσες ταυτόχρονα αλλά δημιουργεί σοβαρά κυκλοφορικά προβλήματα καταγγέλλει φαντάρος της Προεδρικής Φρουράς,   μετά τον θάνατο του Σπύρου Θ., του ... Περισσότερα

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Τη χρήση ενός μηχανισμού που κρατάει την φουστανέλα και τις κάλτσες ταυτόχρονα αλλά δημιουργεί σοβαρά κυκλοφορικά προβλήματα καταγγέλλει φαντάρος της Προεδρικής Φρουράς,

 

μετά τον θάνατο του Σπύρου Θ., του 24χρονου Εύζωνα που άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά πριν λίγες ημέρες.

Σε καταγγελία που δημοσιεύει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος, ο φαντάρος αναφέρει ότι «κάποιοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν τον αποκαλούμενο ‘’αναπόσπαστο’’ που έχει δημιουργήσει πολλά κυκλοφορικά προβλήματα». «Είναι κάτι σαν ζώνη με ζαρτιέρες μαζί. Το φοράμε για να κρατάει την φουστανέλα και τις κάλτσες ταυτόχρονα, αλλά είναι αναγκαίο να το σφίγγεις πολύ κάτι που δημιουργεί κυκλοφορικό πρόβλημα.»

Αναλυτικά η καταγγελία όπως δημοσιεύεται από το Δίκτυο Σπάρτακος:

«Οι τσολιάδες δεν πεθαίνουν τραγουδώντας

Συνάδελφοι σας μεταφέρω αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την Προεδρική Φρουρά..

Δεν ξέραμε πού αλλού να απευθυνθούμε μετά το θάνατο του συναδέλφου μας Σπύρου. Στην προεδρική φρουρά δεν είμαστε όλοι εθνικιστές.

Αναμφίβολα υπάρχουν και τέτοιοι.

Οι περισσότεροι είμαστε απλά παιδιά του λαού που έτυχε να είμαστε ψηλοί.

Ο λόγος που δεχτήκαμε τη μετάθεση στην προεδρική φρουρά και την εκπαίδευση μας είναι γιατί μετά την απόλυση παίρνεις χαρτί, ότι υπηρέτησες ως εύζωνας κάτι που θεωρείται προσόν για πρόσληψη σε εταιρεία σεκιούριτι.

Αυτό που δεν περιμέναμε ωστόσο είναι ότι εκτός από την ορθοστασία, τη μετατροπή μας σε τουριστική ατραξιόν θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με έναν ιδεολογικό μηχανισμό που προσπαθεί να ενισχύσει ανάμεσα μας τον ανταγωνισμό.

Έτσι έρχονται αναφορές αν κάποιος συνάδελφος «γέρνει» στη διάρκεια της νύχτας, αν έξυσε τη μύτη του, αν προσπάθησε να στηρίξει λίγο την πλάτη του.

Eίναι συχνό φαινόμενο να ζαλιστείς ή και να λιποθυμήσεις ωστόσο θάνατος από ακινησία δεν παίζει.

Πάντως κάποιοι συνάδελφοι χρησιμοποιούν τον αποκαλούμενο «αναπόσπαστο» που έχει δημιουργήσει πολλά κυκλοφορικά προβλήματα.

Είναι κάτι σαν ζώνη με ζαρτιέρες μαζί.

Το φοράμε για να κρατάει την φουστανέλα και τις κάλτσες ταυτόχρονα, αλλά είναι αναγκαίο να το σφίγγεις πολύ κάτι που δημιουργεί κυκλοφορικό πρόβλημα.

Ο Σπύρος Θ. δεν είχε άλλα ιατρικά προβλήματα και για αυτό ο θάνατός του μας σόκαρε. Τελικά είμαστε όλοι αναλώσιμοι, οβίδες στην πολεμική μηχανή του κράτους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ευγενικός άνθρωπος ωστόσο είναι εντελώς απρόσιτος. Μια φορά προσπάθησε να τον προσεγγίσει ένας συνάδελφος με πολύ κόπο και συνάντησε …χιονάνθρωπο, πάγωσε το χαμόγελο και του ζήτησε με αυστηρό ύφος να μην τον ξαναενοχλήσει.»

 

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το σύνδρομο Burnout «απειλεί» πολλούς εργαζομένους στην Ελλάδα - Ειδικός εξηγεί τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται

16/09/25 8:17 πμ

Το σύνδρομο Burnout «απειλεί» πολλούς εργαζομένους στην Ελλάδα – Ειδικός εξηγεί τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται

ΕΟΦ: Εκστρατεία με θέμα «Τα φάρμακα δεν είναι καραμέλες»

16/09/25 8:05 πμ

ΕΟΦ: Εκστρατεία με θέμα «Τα φάρμακα δεν είναι καραμέλες»

Γιώργος Μαζωνάκης: Ετοιμάζει συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά – Η κοινή φωτογράφηση και τα πράσινα μαλλιά

16/09/25 12:17 πμ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ετοιμάζει συνεργασία με τον Φοίβο Δεληβοριά – Η κοινή φωτογράφηση και τα πράσινα μαλλιά

Άλεξ Αντετοκούνμπο: Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου, οι δύσκολες στιγμές μάς έκαναν δυνατούς

16/09/25 12:12 πμ

Άλεξ Αντετοκούνμπο: Είμαι περήφανος για τα αδέλφια μου, οι δύσκολες στιγμές μάς έκαναν δυνατούς

Παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών στα 79κ. της πάλης ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης και έγραψε ιστορία

16/09/25 12:04 πμ

Παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών στα 79κ. της πάλης ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης και έγραψε ιστορία

Δεύτερη σορός άντρα εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες στο Θερμαϊκό Κόλπο

15/09/25 11:56 μμ

Δεύτερη σορός άντρα εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες στο Θερμαϊκό Κόλπο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Σεπτεμβρίου

15/09/25 10:21 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 16 Σεπτεμβρίου

Στην ανάγκη συντονισμού των δράσεων για την αντιμετώπιση εξάπλωσης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων συμφώνησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τους περιφερειάρχες της χώρας, στην μεταξύ τους σύσκεψη. Όπως δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο αρμόδιος υπουργός Κώστας Τσιάρας, ορίστηκαν ομόφωνα οι άξονες κινητοποίησης για τον περιορισμό της ζωονόσου, οι οποίες θα εφαρμοστούν για τις επόμενες δέκα ημέρες. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η δημιουργία σταθμών απολύμανσης σε κεντρικές οδούς και βασικές διόδους μετακίνησης ζώντων ζώων, ζωοτροφών και γάλακτος, καθώς και η εντατικοποίηση των ελέγχων από τους κτηνιάτρους σε περιοχές που είχαν κρούσματα. Μάλιστα, κάθε διαδικασία θα συνοδεύεται από την έκδοση πιστοποιητικού απολύμανσης, ώστε να διασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα και η τήρηση των κανόνων βιοασφάλειας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν μέτρα, όπως η καραντίνα σε ζώα εισαγωγής και ενίσχυση με απολυμαντικά μέσα στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. «Νομίζω ότι είμαστε σε ένα θετικό δρόμο και με τη συνεργασία όλων των περιφερειαρχών, ώστε να κάνουμε ένα πραγματικά μεγάλο βήμα και να αντιμετωπίσουμε μια ζωονόσο που έχει πραγματικά μεγάλες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, είπε ότι πρόκειται για ένα «μοντέλο που είχε εφαρμοστεί για την πανώλη πέρυσι και το οποίο πέτυχε» προσθέτοντας ότι «γίνεται πόλεμος και στον πόλεμο είμαστε όλοι μαζί». Επιπλέον, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «μέσα το επόμενο διάστημα πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ελέγξουμε την ευλογιά». «Εμείς είμαστε από μια περιοχή που δεν έχει ευλογιά σήμερα, αλλά πρέπει να φυλάξουμε και την περιοχή μας και όσους κτηνοτρόφους θα μετακινηθούν από τα ορεινά προς τα πεδινά. Η συζήτηση που έγινε ήτανε πάρα πολύ καλή και το ότι συμφωνήσαμε όλοι σε αυτή την έκτακτη περίοδο που διανύουμε είναι πολύ θετικό» τόνισε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υφυπουργοί Χρήστος Κέλλας και Γιάννης Ανδριανός, οι γενικοί γραμματείς Σπύρος Πρωτοψάλτης και Αντώνης Φιλιππής, οι περιφερειάρχες Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, Κρήτης Σταύρος Αρνατουτάκης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι αντιπεριφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Κεφάλας, Στερεάς Ελλάδας Κώστας Αποστολόπουλος, Ηπείρου Πρόδρομος Γαϊτανίδης, Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Φίλιας, Νοτίου Αιγαίου Φιλήμων Ζαννετίδης, η γενική διευθύντρια Κτηνιατρικής του ΥΠΑΑΤ Αικατερίνη Μαρίνου και υπηρεσιακοί παράγοντες. Μέσω τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν, επίσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης και οι αντιπεριφερειάρχες: Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, Βορείου Αιγαίου Αναστασία Αντωνέλη και Ιονίων Νήσων Κωνσταντίνος Τσιριγώτης.

15/09/25 10:20 μμ

Σχέδιο 10 ημερών για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων, συμφώνησαν ΥΠΑΑΤ – περιφερειάρχες

SEREXPO 2025: Κάθε ημέρα με μία μοναδική συναυλία - Δείτε το πρόγραμμα

15/09/25 10:10 μμ

SEREXPO 2025: Κάθε ημέρα με μία μοναδική συναυλία – Δείτε το πρόγραμμα

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι το παιδί της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία της Χαλκιδικής

15/09/25 9:47 μμ

Τουρίστρια κατήγγειλε ότι το παιδί της δέχθηκε επίθεση από λύκο σε παραλία της Χαλκιδικής

Σέρρες: Χάνονται οι σχολές ηλεκτρολόγων και τεχνικών υπολογιστών αν δεν συμπληρωθούν οι εγγραφές - Με στέγαση, σίτιση, ένσημα και 600 ευρώ/μήνα

15/09/25 9:05 μμ

Σέρρες: Χάνονται οι σχολές ηλεκτρολόγων και τεχνικών υπολογιστών αν δεν συμπληρωθούν οι εγγραφές – Με στέγαση, σίτιση, ένσημα και 600 ευρώ/μήνα

Δίκη Novartis: Φυλάκιση 25 μηνών στον «Μ. Σαράφη» και 33 μηνών στην «Αικ. Κελέση»

15/09/25 8:55 μμ

Δίκη Novartis: Φυλάκιση 25 μηνών στον «Μ. Σαράφη» και 33 μηνών στην «Αικ. Κελέση»