Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
14.3 C
Serres

Κατερίνη: Λύγισε ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που πέθανε μετά από αλλεργικό σοκ (VIDEO)

Συγκλονίζει ακόμα η οικογενειακή τραγωδία στην Κατερίνη, όταν η 29χρονη λεχώνα έχασε τη ζωή της μετά τη χορήγηση αντιβιοτικού φαρμάκου, στο οποίο ήταν αλλεργική.

 

 

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας μίλησε στη εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τα όσα δύσκολα πέρασε και περνάει, μαζί πια με τη μικρή κορούλα του.

Ο άνθρωπος που τους τελευταίους μήνες κλήθηκε να έχει ρόλο και πατέρα και μητέρας για να φροντίσει την μικρή κορούλα του «λύγισε» στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πως οι πρώτες μέρες με το παιδί στο σπίτι και χωρίς την γυναίκα του ήταν δραματικές.

Το χρονικό του θανάτου της 29χρονης λεχώνας

Η γυναίκα γέννησε στο νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο στο οποίο ήταν αλλεργική.

Σύμφωνα με τους γιατρούς μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.




Babis

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε.

Η 29χρονη λεχώνα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης κατέληξε λίγο αργότερα.

 

πηγή thestival.gr

ΕλλάδαΚατερίνη: Λύγισε ο σύζυγος της 29χρονης λεχώνας που πέθανε μετά από αλλεργικό...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα