Κατέβηκε να πάρει τσιγάρα και την παρέσυρε αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 13:40’ το μεσημέρι της Παρασκευής στο Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας.

 

Μία κάτοικος του χωριού κατέβηκε από το αυτοκίνητο της στον κεντρικό δρόμο για να πάρει τσιγάρα και την ώρα που έβγαινε από αυτό, διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε για τουλάχιστον 20 μέτρα.

 

τροχαίο1 epiloges tv

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου φέρεται να τον είχε πάρει ο ύπνος και μετά την παράσυρση, έπεσε στο πίσω μέρος ενός ακόμη σταθμευμένου ΙΧ.

Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Καρδίτσας.

 

Babis



τροχαίο2 epiloges tv

 

Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Για τα αίτια του σοβαρού αυτού τροχαίου, προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Δομοκού.

Όπως είπαν κάτοικοι του χωριού στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, ήταν θέμα χρόνου να γίνει κάποιο σοβαρό τροχαίο στο Νέο Μοναστήρι, καθώς η περίοδος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων επιβάλλει την παρουσία μεγάλων οχημάτων στους δρόμους του. Το κακό, όπως λένε, είναι ότι κινούνται με πολύ μεγάλες ταχύτητες, μετατρέποντας τους ήσυχους επαρχιακούς δρόμους σε καρμανιόλα.

Στη συγκεκριμένη βέβαια περίπτωση το σοβαρό τροχαίο ήρθε από ΙΧ, ωστόσο ο κίνδυνος παραμένει για τους κατοίκους της συγκεκριμένης ΔΕ του Δήμου Δομοκού.

 

thessnews

ΕλλάδαΚατέβηκε να πάρει τσιγάρα και την παρέσυρε αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις των δήμων απέναντι στα αδέσποτα

"Δεν έχουμε λεφτά" και άλλες ασύλληπτες δικαιολογίες που χρησιμοποιούν...

Ποια δρομολόγια πλοίων ακυρώνονται λόγω ισχυρών ανέμων

Δυσμενείς παραμένουν οι καιρικές συνθήκες σε πολλές θαλάσσιες περιοχές,...

Συναυλία της ΚΟΘ στο Σπήλαιο Πετραλώνων στη Χαλκιδική

Το Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, που συνδιοργανώνουν η Κρατική Ορχήστρα...

ΠΟΕΔΗΝ: Συμμετέχουμε με 24ωρη απεργία στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς

Με απεργιακή συγκέντρωση για την Αθήνα στην Πλατεία Κοραή...

Τελευταία Νέα