Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
24.8 C
Serres

Αχαΐα: Η αιτία θανάτου του 20 ημερών βρέφους – Τι έδειξαν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σήμερα σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των δύο βρεφών 20 ημερών και 2 μηνών της οικογένειας από την Κάτω Αχαΐα.

Το θέμα που έφερε στο φως η εφημερίδα «Πελοπόννησος» έλαβε πανελλήνιες διαστάσεις, ενώ σήμερα έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις σχετικά με τα αποτελέσματα των ιστορικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η αιτία θανάτου του 20 ημερών βρέφους δεν είναι η λοίμωξη του αναπνευστικού όπως αρχικά διακινήθηκε. Η ιστοπαθολογική εξέταση η οποία παραδόθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών και στον ιατροδικαστεί που έκανε τη νεκροψία – νεκροτομή στις 20 Οκτωβρίου, έδειξε πως το μόλις 20 ημερών βρέφος «έφυγε» από «διάμεση πνευμονίτιδα παιδικής ηλικίας».

Μάλιστα, σήμερα, η 23χρονη έχει κληθεί να καταθέσει στο Αστυνομικό τμήμα, στο Βραχάτι Κορινθίας, για το περιστατικό του θανάτου του παιδιού της.

Μιλώντας στην «Π», η δικηγόρος της 23χρονης Βούλα Δημητριάδου τόνισε ότι ανέλαβε την υπόθεση της Κάτω Αχαΐας μετά από επικοινωνία που είχε με τη μητέρα, η οποία αναζητά τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών της.




Babis

«Θερμή παράκληση να αποστιγματιστεί κοινωνικά αυτό το κορίτσι, δεν είναι κατηγορούμενη. Η ίδια εκκίνησε τη διαδικασία, προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια των θανάτων» δήλωσε χθες στην «Π» η Βούλα Δημητριάδου.

Όπως έχει αποκαλύψει η «Π», για το θέμα έχει διαταχθεί διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας Νίκο Νικολάου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η υπόθεση αυτή που αφορά στον θάνατο δύο βρεφών, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

ΕλλάδαΑχαΐα: Η αιτία θανάτου του 20 ημερών βρέφους – Τι έδειξαν οι...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Πρωτομαγιά στις Σέρρες: «I love Kerkini» – “Βούλιαξε” από κόσμο η Κερκίνη

Με σύμμαχο τον καλό καιρό μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν...

Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι εργαζόμενοι στην Hellenic Train

Απεργιακές κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν μετά την συνάντηση που είχαν με...

Πρωτομαγιά στην Αθήνα όταν τα Πατήσια, οι Αμπελόκηποι και τα Σεπόλια ήταν προάστια

Πρωτομαγιά στην Αθήνα, σχεδόν 150 χρόνια πριν, πριν ακόμη...

Τελευταία Νέα