Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
11.5 C
Serres

Κέλι Πρέστον: Πέθανε η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα – Έδινε μάχη με τον καρκίνο για δύο χρόνια

Η Κέλι Πρέστον πέθανε σε ηλικία 57 ετών. “Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, Η Kelly Preston, αγαπημένη σύζυγος και μητέρα, πέθανε έπειτα από μάχη με τον καρκίνο του στήθους για δύο χρόνια” δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας στο PEOPLE.
 
“Επέλεξαν να κρατήσουν τη μάχη της ιδιωτική. Η Κέλι ακολουθούσε ιατρική θεραπεία για αρκετό διάστημα και την στήριζαν οι πιο στενοί φίλοι και συγγενείς. Ήταν μια λαμπερή, όμορφη, γεμάτη αγάπη ψυχή, η οποία νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους και ζωντάνευε ό,τι ακουμπούσε. Η οικογένειά της ζητάει την κατανόησή σας για την ανάγκη της ιδιωτικότητας αυτό το διάστημα” πρόσθεσε.
Η Πρέστον απέκτησε με τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό, Τζον Τραβόλτα, τρία παιδιά, ένα από τα οποία πέθανε το 2009 σε ηλικία 16 ετών. Η κόρη της Ella είναι 20 ετών και ο γιος της Benjamin, 9 ετών.
 


 
πηγή enikos.gr


Babis

ΚόσμοςΚέλι Πρέστον: Πέθανε η σύζυγος του Τζον Τραβόλτα - Έδινε μάχη με...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

El Pais: Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Ισπανία από το μπλακ άουτ

Σύμφωνα με την El Pais πέντε άτομα έχασαν τη...

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας και της Πορτογαλίας

Η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί σχεδόν πλήρως σήμερα στην Ισπανία...

Τελευταία Νέα