Χαμός πριν τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας: Ξύλο και φωτιά μεταξύ οπαδών των Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών

Η οπαδική βία είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα στη Γαλλία όπως έχει φανεί αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια και ακόμη μία απόδειξη έρχεται από τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λυών πριν τον τελικό του κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν το ματς, οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν στα διόδια ενός αυτοκινητόδρομου και έγινε το… έλα να δεις, με την κατάσταση να ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Οι οπαδοί της Λυών, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, έριξαν πέτρες σε πούλμαν οπαδών της Παρί, οι οποίοι απάντησαν… βάζοντας φωτιά με φωτοβολίδες σε αυτό των αντιπάλων τους. Και σαν να μην έφταναν αυτά, στη συνέχεια αποφάσισαν να έρθουν στα χέρια και να παίξουν ξύλο στον δρόμο, με την κατάσταση να ηρεμεί έπειτα από ώρα.




Babis

πηγή newsbeast.gr

ΑθλητικάΧαμός πριν τον τελικό του κυπέλλου Γαλλίας: Ξύλο και φωτιά μεταξύ οπαδών...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 84 – 86

O Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, πήρε τη νίκη...

Σπανούλης: «Λάθος προσέγγιση και νοοτροπία, αυτό είναι που δε θέλω»

Για «λάθος προσέγγιση και νοοτροπία» έκανε λόγο ο Βασίλης...

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας – Κύπρου στις Σέρρες

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Σερρών έχει αναλάβει τη διεξαγωγή...

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών: EXTREME TRACKDAYS | 2-3-4 Μαΐου 2025

Η διοργάνωση EXTREME TRACKDAYS ανακοινώνει με χαρά την πρώτη...

Τελευταία Νέα