Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βίος και την πολιτεία του 53χρονου Μίχου, για το πως εξέδιδε την 12χρονη και τις απειλές προς την ... Περισσότερα

Κολωνός: «Θα σας σκοτώσω όλους, θα σας κάψω ζωντανούς» – Η οικογένεια της 12χρονης καταγγέλλει απειλές από τον 53χρονο

Epiloges Press

Epiloges Press

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βίος και την πολιτεία του 53χρονου Μίχου, για το πως εξέδιδε την 12χρονη και τις απειλές προς την οικογένειά της.

Η γιαγιά του κοριτσιού τόνισε σε δηλώσεις της πως η πλευρά του 53χρονου προσπάθησε να δωροδοκήσει την οικογένεια με 10.000 ευρώ για να μην μιλήσει.

«Πήγε να την πληρώσει, να της δώσει 10.000 ευρώ για να μη μιλήσει. Έγινε πριν συλληφθεί, δεν ξέρω πριν πόσες ημέρες. Τους απειλούσε αυτός όλους, “θα σας σκοτώσω όλους”, “θα σας κάψω ζωντανούς” και μετά πήγε η γυναίκα του και τους παρακαλούσε και λέει θα σας δώσω 10.000 ευρώ να μη μιλήσετε, να ξεχαστεί το θέμα. Λέει η νύφη μου “δε θέλω τα λεφτά, θα τη θάψω” και έφυγε, τίποτα άλλο.

Πήγε η γυναίκα του να τους πληρώσει και αυτός τους απειλούσε μέρα νύχτα. Αφού βρήκε το παιδάκι, 9 χρονών το αγοράκι (αδερφός 12χρονης), πήγε εκεί στην πλατεία απέναντι στο περίπτερο και το κυνηγούσε, το κυνηγούσε, να το χτυπήσει, να το βιάσει.

Το παιδί έτρεξε, δε το άφηνε να μπει στο σπίτι του και ήρθε επάνω σε εμένα, το βρήκε ο αδελφός του σχεδόν λιπόθυμο. “Τι έπαθες παιδί μου;”, “με κυνηγούσε ο…” και λέω στη νύφη μου “πάρε την αστυνομία” και πήρε αμέσως τη ΓΑΔΑ, την δικηγόρο και το κατήγγειλε», είπε η γιαγιά στο Mega.

Ο θείος της 12χρονης με καλυμμένα χαρακτηριστικά μίλησε επίσης στο Mega και ανέφερε πως «το αποπλάνησε το κοριτσάκι. Πήγαινα και εγώ πλατεία, έβλεπα, την κυνήγαγα τη μικρή. Την ξανάβαζα μέσα, μετά την έχανα ξανά».

Παράλληλα, πρόσθεσε πως «μαζί με την αδελφή μου πήραμε το κινητό και ανακαλύψαμε αυτό το απίστευτο πράγμα, με το κάθαρμα. Η αδελφή μου το είδε, στη Λευκάδα βασικά. Είδε να την παίρνει αυτός και να ζητάει να πάει στο μαγαζί. Και “που είσαι;” και “μωρό μου”, και “τι κάνεις;” Και μας σηκώθηκαν οι τρίχες».

«Βασικά, δεν το περιμέναμε γιατί εγώ αυτόν τον έβλεπα. Και στο λόφο, και εδώ και παντού, τον ήξερα χρόνια», ανέφερε στη συνέχεια.

Advertisement
MEGA

O 53χρονος καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αμέσως μετά ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση του ή όχι.

Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα του σχετικά με τα στοιχεία της ογκωδέστατης δικογραφίας που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εμπεριέχει απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο αλλά και καταθέσεις.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

21/02/26 9:30 μμ

Κυριακή της Τυρινής ή Τυροφάγου: Γιατί ονομάζεται έτσι – Τα έθιμα και τα φαγητά της ημέρας

Σέρρες: Το έθιμο της "χάσκας" και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

21/02/26 9:28 μμ

Σέρρες: Το έθιμο της “χάσκας” και της συγχώρεσης την Κυριακή της Τυρινής

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

21/02/26 9:24 μμ

Δήμος Βισαλτίας: Η Νιγρίτα γιόρτασε με λαμπρότητα την 113η επέτειο απελευθέρωσης της

Στο «κενό» βρέθηκαν πελάτες την ώρα του φαγητού σε κατάστημα εστίασης στην Πάνδροσο Ροδόπης.

21/02/26 9:06 μμ

Ροδόπη: Κατέρρευσε πάτωμα ταβέρνας, εννέα άτομα στο νοσοκομείο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

21/02/26 8:53 μμ

Ρεκόρ στις γεννήσεις μεσογειακής φώκιας καταγράφηκε στις Σποράδες

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

21/02/26 8:40 μμ

Η συνταγή για τον πιο νόστιμο μικρασιάτικο χαλβά από τον Μαυρόλοφο Σερρών

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

21/02/26 8:32 μμ

Σέρρες: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 17χρονος Άγγελος μπαίνει σε πρακτορείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι

21/02/26 10:33 πμ

«Ετάραξες τον Κουνενό;»: Η ιεροτελεστία του κρητικού εφτάζυμου με ρεβύθι – Συνταγή

Θεσσαλονίκη : Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

21/02/26 10:24 πμ

Θεσσαλονίκη: Έχει ζυγίσει τόνους ρούχα για πούλημα – Σαρώνουν τα βίντεό του με φόντο τη ζυγαριά του 1950 της γιαγιάς του

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

21/02/26 9:45 πμ

MSC World Europa: Η κρουαζιέρα περνά σε νέα εποχή – Πράσινες επενδύσεις, mega-πλοία και η Ελλάδα στον πυρήνα της Μεσογείου

Η Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

21/02/26 9:25 μμ

Απελευθέρωση της Νιγρίτας: Γιατί η Νιγρίτα γιορτάζει 21 Φεβρουαρίου και οι υπόλοιποι Σερραίοι τον Ιούνιο;

Λαχταριστή γαλατόπιτα, παραδοσιακή και αγαπημένη συνταγή, χωρίς φύλλο, γλυκιά και αφράτη

21/02/26 12:17 πμ

Γαλατόπιτα παραδοσιακή