Υγιής και ασφαλής απέναντι στον ιό που έχει τρομοκρατήσει την ανθρωπότητα, επέστρεψε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου στο σπίτι του στη νότια Λαμία, ο 54χρονος ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Υγιής και ασφαλής απέναντι στον ιό που έχει τρομοκρατήσει την ανθρωπότητα, επέστρεψε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου στο σπίτι του στη νότια Λαμία, ο 54χρονος αυτοκινητιστής, ο οποίος ανήμερα του Πάσχα διαγνώσθηκε με covid-19.

 

Ήταν ο ασθενής «0» για τη Φθιωτική πρωτεύουσα, ο οποίος βγήκε νικητής στη μάχη με τον SARS-COV-2 μετά από 11 και κάτι ημέρες στη ΜΕΘ και δύο εβδομάδες παραμονής στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Η «έξοδος» του ήταν μία γιορτή για τους ανθρώπους του Νοσοκομείου, καθώς ήταν μια μικρή κερδισμένη μάχη, στον πόλεμο κατά του νέου κορωνοϊού.

Ο ίδιος ανακουφισμένος πλέον μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, μόνο καλά λόγια έχει να πει για το Νοσοκομείο Λαμίας, τους ανθρώπους και τις υπηρεσίες τους. Από τον επικεφαλής της ΜΕΘ Γιώργο Κυριαζόπουλο, μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο που συνάντησε στην έξοδο του από το κτίριο και είναι επιφορτισμένος για την ασφάλεια των πολιτών. Η ευγνωμοσύνη ανάμεικτη στο πρόσωπό του με τη μεγάλη χαρά που θα αγκαλιάσει και πάλι ελεύθερα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Advertisement
Babis

Για την πορεία της υγείας του 54χρονου, μίλησε στο LamiaReport ο Διευθυντής της ΜΕΘ Γιώργος Κυριαζόπουλος, περιγράφοντας ότι επιστρέφει υγιής στο σπίτι του, καθώς βρέθηκε αρνητικός σε covid-19 στα τρία τελευταία τεστ που του έγιναν.

«Ο ασθενής νοσηλευόταν στο πέτρινο κτίριο από την Κυριακή του Πάσχα με σταδιακή επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, έχοντας υψηλό πυρετό και δύσπνοια. Εισήλθε με επαπειλούμενη διασωλήνωση στη ΜΕΘ covid-19 στις 21/4. Τελικά με τη θεραπεία που του έγινε στη ΜΕΘ, η πορεία της υγείας του ήταν τέτοια που δε χρειάστηκε να διασωληνωθεί και στο τέλος μετά τη σημαντική βελτίωση της κατάστασής του του να μπορέσει να επιστρέψει στην οικογένειά του».

Σημειώνουμε ότι το τελευταίο τεστ του 54χρονου επέστρεψε αργά το απόγευμα του Σαββάτου (2/5) αρνητικό από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, μαζί με άλλα οκτώ «ύποπτα» δείγματα που επιβεβαιώθηκαν και εκείνα ως αρνητικά σε covid-19.

Πηγή: lamiareport.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

01/02/26 8:18 μμ

Σέρρες: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 39χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Συνελήφθη ο οδηγός

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του - Γιατί έχει 28 ημέρες

01/02/26 8:10 μμ

Φεβρουάριος ή Φλεβάρης: Από πού πήρε το όνομά του – Γιατί έχει 28 ημέρες

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό - Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

01/02/26 8:09 μμ

Λαϊλιάς Σερρών: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα στο χιονοδρομικό – Δεν είχαν βάλει αντιολισθητικές αλυσίδες

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix