Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
11.5 C
Serres

Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Τα παιδάκια είχαν ημερομηνία λήξεως

Στο πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος είπε σχετικά με την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι παραιτήθηκε από απόγνωση και έκανε λόγο για εμπόδια που αντιμετώπισε στην υπόθεση. Επίσης, σημείωσε ότι «η δικαστής είναι προκατειλημμένη».

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και όχι γιατί έπεισε εμένα, ούτε εκ χαρακτήρος. Εκ χαρακτήρος είναι μια κλειστή κοπέλα και μπορεί να είναι και αντιπαθής αν τη δεις λίγο διαφορετικά. Είναι αθώα ιατρικά, είναι αθώα νομικά. Είναι το μεγαλύτερο δικαστικό σκάνδαλο από τότε που εγώ δικηγορώ. Εάν η Ρούλα Πισπιρίγκου καταδικαστεί, το είπα στο δικαστήριο, το ανάθεμα θα πέσει στα κεφάλια σας», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας: «Θέμα χρόνου»

«Εάν η επιστήμη δεν αντιμετωπίσει τις ασθένειες που έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι θέμα χρόνου… Η ίδια το γνωρίζει. Υπάρχει μια διαφορά, εκείνο που δεν γνώριζε είναι τα παιδάκια, τα οποία είχαν και αυτά ημερομηνία λήξεως», είπε κυνικά στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος.



Babis

πηγή

Πηγή: reader.gr

ΕλλάδαΔικαστικάΚούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: Τα παιδάκια είχαν ημερομηνία λήξεως

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Σέρρες, Δείτε βίντεο & φωτο: Πρωτομαγιά στον Κουπατσιανό- Κάθε λεπτό είναι απλά μαγικό!

Κάθε λεπτό στον Κουπατσιανό είναι απλά μαγικό! Το τοπίο...

Φάρσα το μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας στη Βουλή

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το μήνυμα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού,...

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Βουλή έγινε το βράδυ της...

Τελευταία Νέα