Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που φτάνει σε περιουσία άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων

Κριστιάνο Ρονάλντο, ο πρώτος ποδοσφαιριστής με περιουσία άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων

Epilogestv

Epilogestv

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που φτάνει σε περιουσία άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, σύμφωνα με τον τελευταίο δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg, που εκτιμά την καθαρή του αξία στα 1,4 δισ. δολάρια.

Ο 40χρονος επιθετικός γνώρισε νέα «οικονομική άνοδο» μετά το νέο συμβόλαιο με την Αλ Νασρ τον περασμένο Ιούνιο, αξίας άνω των 400 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Ρονάλντο έχει κερδίσει πάνω από 550 εκατ. δολάρια σε μισθούς από το 2002 έως το 2023, ενώ η δεκαετής συνεργασία του με τη Nike του αποφέρει περίπου 18 εκατ. δολάρια ετησίως. Παράλληλα, συμφωνίες με Armani, Castrol και άλλες εταιρείες έχουν προσθέσει περισσότερα από 175 εκατ. δολάρια στην περιουσία του.

Η μεταγραφή του στην Αλ Νασρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2023 τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ιστορία, με ετήσιες αποδοχές 177 εκατ. λιρών (περίπου 237,5 εκατ. δολάρια), συν μπόνους και 15% μετοχικό μερίδιο στον σαουδαραβικό σύλλογο.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει αποκομίσει πάνω από 600 εκατ. δολάρια προ φόρων στην καριέρα του, αλλά ο Ρονάλντο πλέον ανήκει σε μια ελίτ αθλητών δισεκατομμυριούχων, όπως οι Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Τάιγκερ Γουντς και Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Πορτογάλος σταρ τόνισε πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα: «Έχω ακόμη πάθος γι’ αυτό», είπε στη γιορτή των Portugal Football Globes.

Advertisement
MEGA

«Η οικογένειά μου λέει πως ήρθε η ώρα να σταματήσω και με ρωτά γιατί θέλω να φτάσω τα 1.000 γκολ αφού έχω ήδη πάνω από 900. Όμως, μέσα μου δεν το βλέπω έτσι. Συνεχίζω να αποδίδω, να βοηθώ την ομάδα και την εθνική. Ξέρω ότι δεν έχω πολλά χρόνια μπροστά μου, αλλά αυτά που απομένουν θέλω να τα απολαύσω στο έπακρο».

πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Παπασταύρου: Η δυναμική της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας - Σαουδικής Αραβίας παραμένει ισχυρή και πολυεπίπεδη

13/01/26 9:31 πμ

Παπασταύρου: Η δυναμική της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας παραμένει ισχυρή και πολυεπίπεδη

Κόντρα του Συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών με την Καρυστιανού: «Όφειλε να παραιτηθεί» - «Θα φύγω αν μου το ζητήσει η συνέλευση»

13/01/26 9:26 πμ

Κόντρα του Συλλόγου των θυμάτων των Τεμπών με την Καρυστιανού: «Όφειλε να παραιτηθεί» – «Θα φύγω αν μου το ζητήσει η συνέλευση»

Εκτός συνάντησης με τον πρωθυπουργό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

13/01/26 9:19 πμ

Εκτός συνάντησης με τον πρωθυπουργό οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας

Φορολογικό «διαζύγιο»: Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

13/01/26 8:43 πμ

Φορολογικό «διαζύγιο»: Έως 2 Μαρτίου οι αιτήσεις για χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

 Πετρέλαιο: Σε λειτουργία μετά από 13 χρόνια ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων

13/01/26 8:38 πμ

 Πετρέλαιο: Σε λειτουργία μετά από 13 χρόνια ο αγωγός Θεσσαλονίκης – Σκοπίων

Συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στις 15:00 στο Μαξίμου

13/01/26 8:32 πμ

Συνάντηση του πρωθυπουργού με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στις 15:00 στο Μαξίμου

Σέρρες: Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Άγγελος – Οι εκτιμήσεις και για δεύτερο ξυλοδαρμό

13/01/26 8:26 πμ

Σέρρες: Το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Άγγελος – Οι εκτιμήσεις και για δεύτερο ξυλοδαρμό

Σέρρες: Έκκληση από τη μητέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε - "Παιδιά παρακαλώ στη μνήμη του μιλήστε. Αυτό θα έκανε και ο Άγγελος για εσάς"

13/01/26 8:15 πμ

Σέρρες: Έκκληση από τη μητέρα του 17χρονου που δολοφονήθηκε – “Παιδιά παρακαλώ στη μνήμη του μιλήστε. Αυτό θα έκανε και ο Άγγελος για εσάς”

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος - Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

13/01/26 12:12 πμ

Κυβερνητικές πηγές: Με αποκλειστική υπαιτιότητα μιας μικρής μειοψηφίας αγροτών τινάζεται στον αέρα ο διάλογος – Σε περίπτωση κλιμάκωσης μόνες αρμόδιες είναι οι αρχές

Σωκράτης Φάμελλος; «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

13/01/26 12:00 πμ

Σωκράτης Φάμελλος: «Απαιτείται πολιτική αλλαγή για να έχουμε ελληνική βιώσιμη επιχειρηματικότητα που θα στηρίζεται στον πλουραλισμό της οικονομίας»

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

12/01/26 11:59 μμ

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον όμιλο Volkswagen

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

12/01/26 11:58 μμ

«Βόμβα»: Η Ρεάλ Μαδρίτης απέλυσε τον Αλόνσο

Σχολιάστε

πέντε × τέσσερα =