Κύπρος: Θετικός στον κορωνοϊό ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Κύπρου Δημόκριτος Ζερβάκης.

 

Ο αρχηγός της Ε.Φ. υποβλήθηκε σε τεστ μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της τριμερούς των υπουργών Άμυνας Κύπρου Ελλάδας και Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζερβάκης είναι ασυμπτωματικός, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα υγείας και βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ενώ συνεχίζει να εργάζεται εξ αποστάσεως.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των ελέγχων στους οποίους υποβλήθηκαν όλα τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς αλλά και του υπουργείου Άμυνας Κύπρου που συμμετείχαν στην εν λόγω τριμερή.

Babis



Σημειώνεται πως σε αυτοπεριορισμό βρίσκεται και ο υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, ωστόσο το τεστ στο οποίο υποβλήθηκε βγήκε αρνητικό. Ο υπουργός αναμένεται τις επόμενες ώρες να υποβληθεί και σε δεύτερο τεστ.

 

Πηγή ΑΠΕ

ΚόσμοςΚύπρος: Θετικός στον κορωνοϊό ο αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Ο νέος πάπας δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές – Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Εν αντιθέσει με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ,...

Συνελήφθη ύποπτος μετά τον θάνατο 3 ανθρώπων από τα πυρά ενόπλου στην Ουψάλα της Σουηδίας

Η αστυνομία της Σουηδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε ύποπτο...

Τελευταία Νέα