Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία μαθήτρια της Α’ Λυκείου τα ξημερώματα της Κυριακής (6/4) – Γάλλος τουρίστας χτύπησε τη 16χρονη και συνελήφθη παρά το «κρυφτό» που έπαιζε με τον Καπετάνιο και ... Περισσότερα

Λαμία: Πώς η εκδρομή μετατράπηκε σε εφιάλτη για μαθήτρια - Το επεισόδιο και ο ξυλοδαρμός στο καράβι

Συντάκτης: Epiloges Press

Συντάκτης: Epiloges Press

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία μαθήτρια της Α’ Λυκείου τα ξημερώματα της Κυριακής (6/4) – Γάλλος τουρίστας χτύπησε τη 16χρονη και συνελήφθη παρά το «κρυφτό» που έπαιζε με τον Καπετάνιο και τους Λιμενικούς

Από τη μία στιγμή στην άλλη η ξέγνοιαστη εκδρομή στην Ιταλία, μετατράπηκε από απόλαυση σε εφιάλτη για μαθήτρια της Α’ Λυκείου και τους συμμαθητές της, κατά την επιστροφή τους με καράβι στην Ελλάδα.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής (6/4/25) ώρα Ελλάδος (2 για την Ιταλία από όπου ξεκίνησαν) και ενώ το καράβι κατευθυνόταν για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, 33χρονος Γάλλος υπήκοος φέρεται να χτύπησε την 16χρονη μαθήτρια, έξω από την καμπίνα του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκέντρωσε το LamiaReport τα παιδιά έκαναν φασαρία στο διάδρομο που βρισκόταν και η καμπίνα του Γάλλου με την οικογένειά του. Σε πρώτο χρόνο φαίνεται να βγήκε η σύζυγός του για να κάνει παρατήρηση στα παιδιά και να τους πέταξε μια πάνα από το μωρό τους!

Επειδή όμως η φασαρία συνεχιζόταν βγήκε μαινόμενος ο Γάλλος και την πλήρωσε η 16χρονη που απλά έτυχε να βρίσκεται στο σημείο εκείνη την ώρα. Σύμφωνα με μία εκδοχή βέβαια κάποια παιδιά δεν έτυχε απλά να περνούν με θόρυβο από το σημείο, αλλά χτυπούσαν και τις πόρτες από τις ξένες καμπίνες για πλάκα, η οποία όπως αποδείχτηκε θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ χειρότερα.

Αυτό που καταδεικνύουν πάντως όλοι ως γεγονός, είναι ότι ο Γάλλος χτύπησε και πέταξε κάτω τη μαθήτρια κλωτσώντας την και δύο φορές στην πλάτη και στα γόνατα, ενώ στη συνέχεια κλείστηκε στην καμπίνα του.

Το LamiaReport μίλησε και με τον υπεύθυνο της εκδρομής, ο οποίος κατά δήλωσή του ήταν αυτός που έσπευσε να σηκώσει τη μαθήτρια από το πάτωμα που είχε υποστεί σοκ, αλλά και να ενημερώσει αμέσως τον Καπετάνιο.

Το «κρυφτό» με τον Γάλλο

Ο τελευταίος έσπευσε στην καμπίνα του Γάλλου ο οποίος όμως δεν απαντούσε. Κατά τον κατάπλου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το πρωί της Κυριακής ο Καπετάνιος ενημέρωσε και πάλι από τα μεγάφωνα για να παρουσιαστεί ο 33χρονος, ο οποίος συνέχισε το «κρυφτό». Επιχείρησε μάλιστα να φύγει από διαφορετική από την προβλεπόμενη έξοδο, καθώς εκεί τον περίμεναν το Λιμενικό με τους μαθητές που τον είχαν δει, ώστε να τον αναγνωρίσουν.

Οι άνθρωποι του πλοίου τον μπλοκάρισαν και οι Λιμενικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία της παράβασης του άρθρου 312 του Π.Κ. “Σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων”, γνωρίζοντας ότι χειροδίκησε με τον τρόπο που περιγράφτηκε παραπάνω, σε βάρος της 16χρονης.

Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε άλλα, προσπαθώντας να υποβαθμίσει την εγκληματική του ενέργεια, όπως ότι ήταν ένα απλό χαστούκι πάνω σε φασαρία που δημιούργησαν τα παιδιά. Τόσο ο συλληφθείς όσο και ο υπεύθυνος καθηγητής με μαθητές πήγαν για κατάθεση στο Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

«Με πέταξε κάτω και με κλωτσούσε στα πλευρά και τα πόδια»

Η ανήλικη μαθήτρια μιλώντας στο Star περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε όταν της επιτέθηκε ο 33χρονος Γάλλος.

«Ήταν μία παρέα μπροστά η οποία άρχισε και χτύπαγε τις πόρτες, βγαίνει αρχικά η κυρία και μας πέταξε μία πάνα μωρού. Τα παιδιά άρχισαν και τρέχανε αλλά εγώ επειδή έχω και ένα θέμα στη μέση μου δεν μπορώ να τρέξω. Βγήκε ένας κύριος και άρχισε και μας έβριζε. Γυρνάω και του κάνω “συγγνώμη δεν θέλαμε να σας ενοχλήσουμε”. Με έπιασε από το χέρι με πέταξε κάτω, με βάρεσε κλωτσιές στα πλευρά και στα πόδια. Φωνάζω ένα “σταμάτα φύγε από δω” και μπαίνει μέσα στο δωμάτιο», δήλωσε η 16χρονη μαθήτρια.

Δείτε το βίντεο του Star με τη μαρτυρία της μαθήτριας.

Σύμφωνα τέλος με τις πληροφορίες του EpirusPost.gr ο 33χρονος Γάλλος αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή Εισαγγελέα και η σχηματισθείσα δικογραφία από το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας θα υποβληθεί κατά την τακτική διαδικασία.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καβάλα: Τραυματίστηκε 9χρονος σε θαλάσσιο πάρκο στη Νέα Πέραμο

23/08/25 11:30 πμ

Ν. Πέραμος: 9χρονος έπεσε από φουσκωτή τσουλήθρα και τραυματίστηκε

Όταν οι ακρίδες σκίασαν τον Αττικό ουρανό και ανάγκασαν τον δήμαρχο Πετράκη να τις επικηρύξει

23/08/25 11:24 πμ

Όταν οι ακρίδες σκίασαν τον Αττικό ουρανό και ανάγκασαν τον δήμαρχο Πετράκη να τις επικηρύξει

Σαντορίνη το Φθινόπωρο: Η εποχή που το νησί αποκαλύπτει το πιο γοητευτικό του πρόσωπο

23/08/25 10:28 πμ

Σαντορίνη το φθινόπωρο: Η εποχή που το νησί αποκαλύπτει το πιο γοητευτικό του πρόσωπο

Θεσσαλονίκη: Θείος πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια, έπιασε από τον λαιμό την ανιψιά του και την γρονθοκόπησε

23/08/25 10:01 πμ

Θεσσαλονίκη: Θείος πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια, έπιασε από τον λαιμό την ανιψιά του και την γρονθοκόπησε

Η μαστορική τέχνη της πέτρας στα χωριά των Γρεβενών και της Κοζάνης

23/08/25 9:57 πμ

Η μαστορική τέχνη της πέτρας στα χωριά των Γρεβενών και της Κοζάνης

Ρομπότ - ξεναγός, μιλάει 120 γλώσσες και ξεναγεί τους επισκέπτες στον δήμο Βόλβης

23/08/25 10:06 πμ

Ρομπότ – ξεναγός, μιλάει 120 γλώσσες και ξεναγεί τους επισκέπτες στον δήμο Βόλβης

Δημογραφικό: Ολοένα και λιγότεροι…

23/08/25 9:38 πμ

Δημογραφικό: Ολοένα και λιγότεροι…

Γλυκοπατάτες – Τα θρεπτικά τους στοιχεία και μια ξεχωριστή συνταγή

23/08/25 1:26 πμ

Γλυκοπατάτες – Τα θρεπτικά τους στοιχεία και μια ξεχωριστή συνταγή

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 23 Αυγούστου

23/08/25 1:14 πμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 23 Αυγούστου

Δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι: Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος δράστης

22/08/25 8:12 μμ

Δολοφονία 47χρονης στο Χαλάνδρι: Στη φυλακή οδηγείται ο 28χρονος δράστης

Την απόσυρση σχεδίου εποικισμού από το Ισραήλ ζητούν 25 ΥΠΕΞ μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα

22/08/25 8:09 μμ

Την απόσυρση σχεδίου εποικισμού από το Ισραήλ ζητούν 25 ΥΠΕΞ μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα

23 Αυγούστου: Τα εννιάμερα της Παναγίας- Τι γιορτάζουμε

22/08/25 7:17 μμ

23 Αυγούστου: Τα εννιάμερα της Παναγίας- Τι γιορτάζουμε