Λάουρα Νάργες: Δεν ήξερα ποια ήμουν και τι έκανα, μετά το θάνατο του μπαμπά μου

Η Λάουρα Νάργες διανύει μια διερευνητική περίοδο στη ζωή της, εξετάζει πρόσωπα και καταστάσεις και μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την απώλεια του πατέρα της και τη λύση που βρήκε στη ψυχοθεραπεία.

 

 

«Η πρώτη μου πρόταση όταν έχασα τον πατέρα μου ήταν ότι “δεν ξέρω ποια είμαι, δεν ξέρω πού πάω, δεν ξέρω τι κάνω”. Έτσι ξεκίνησε η ψυχοθεραπεία μου», ανέφερε αρχική η ξανθιά παρουσιάστρια.

 

 

 


Babis


 

 

 

«Το να ψάχνω το πατρικό πρότυπο στους συντρόφους μου το είχα γενικά, πράγμα που ήταν λάθος. Ένα κομμάτι του εαυτού μου έψαχνε έναν σύντροφο – προστάτη. Αρχίζω και μαθαίνω να με ακούω καλύτερα και να κάνω αυτό που θέλω πραγματικά. Να “σπάσω” λίγο αυτά τα κομμάτια που πάντα έμπαινα σε μια διαδικασία να “υπηρετώ” και να ευχαριστώ όλους τους υπόλοιπους και να με αφήνω τελείως πίσω. Είχε τύχει να θέλει σύντροφός μου να με αλλάξει και σε αυτό φταίω εγώ. Το κατά πόσο έδινα το δικαίωμα και το επέτρεπα να μου το κάνουν αυτό και δεν είχα την αυτοπεποίθηση να πω “στοπ, δεν μπορώ να το κάνω αυτό που μου λες”», συμπλήρωσε.

 

ethnos.gr

ΕλλάδαΛάουρα Νάργες: Δεν ήξερα ποια ήμουν και τι έκανα, μετά το θάνατο...

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Γρεβενά: “Kυρατζήδων μονοπάτια” στα βουνά με μηχανές

Ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή...

Θεσσαλονίκη: 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψαρέματος με φελλό στη Νέα Παραλία

Σε εξέλιξη από σήμερα το πρωί το 12ο Πανελλήνιο...

“Εφυγε” ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός

“Έφυγε” από την ζωή ο ηθοποιός Δημήτρης Κολοβός, αδελφός...

Το περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας: Ένας φυσικός θησαυρός

Μόλις 15 χιλιόμετρα από την πόλη της Καβάλας, στην...

Τελευταία Νέα