Η Λάουρα Νάργες συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πριν 12 περίπου χρόνια μέσα από το « So You Think You Can Dance». Σήμερα, η όμορφη παρουσιάστρια είναι 30 χρόνων (έγινε τον ... Περισσότερα

Epiloges Press

Epiloges Press

Η Λάουρα Νάργες συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πριν 12 περίπου χρόνια μέσα από το « So You Think You Can Dance». Σήμερα, η όμορφη παρουσιάστρια είναι 30 χρόνων (έγινε τον περασμένο μήνα) και πιο σέξι από ποτέ.

 

Μάλιστα, έχει αλλάξει και το λουκ της, υιοθετώντας ένα πιο καστανό χρώμα στα μαλλιά της.

Το καλοκαίρι, η Λάουρα ανέβαζε συχνά στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της κι εννοείται πως εκείνες με μαγιό έπαιρναν και τα περισσότερα likes, μιας και η όμορφη παρουσιάστρια αναδείκνυε τη σέξι πλευρά του εαυτού της.

Σε μια ανάρτησή της η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρεται στον Λιθότοπο, το όμορφο χωριό όπου περνούσε τα καλοκαίρια της

 

Omg – 30!!! Ότι και να πω μαναράκια μου θα ´ναι λίγο! Δεν είμαι σίγουρη αν έχω λάβει ποτέ ξανά τόσα πολλά μηνύματα, και σας ευχαριστώ τόσο μα τόσο πολύ! Στέλνω στον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά μία καρδούλα Η προσωπική μου πρωτοχρονιά φέτος ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Μπήκα σε αυτήν την ξεχωριστή δεκαετία με πολύ αγαπημένους μου ανθρώπους, οικογένεια και φίλους, με τους οποίους μεγάλωσα μαζί εδώ στο λιμάνι μου. Στο Λιθότοπο Σερρών, ή αλλιώς το Καγιαλί, το μικρό μου Παρίσι, στο οποίο περνούσα μικρή τα πιο τρομερά καλοκαίρια που θα μπορούσε να περάσει ένα παιδι-teenager. Αισθανόμουν ασφάλεια και αγάπη. Έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου (μιλάμε για 4 και κάτι χρόνια ψυχοθεραπεία), έχω έρθει αντιμέτωπη με εμένα (κλάμα?!), και πιστεύω πως είμαι παραπάνω από έτοιμη ότι έχω χτίσει να το καθορίσω και να το σταθεροποιήσω τώρα: πάντα πιστή στον εαυτό μου, ακούγοντας την εσωτερική μου φωνή, σεβόμενη τους γύρω μου αλλά και τον εαυτό μου, με σκοπό πάντα (και αυτό ίσχυε ανέκαθεν) να κοιμάμαι ήσυχα τα βράδια. Ανυπομονώ να δω τι άλλα δώρα θα μου δώσει ο Θεός από εδώ και στο εξής, έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα… Cheers to you my babies, I love you!
_________________________________________<3
#0808 #dirty30 #thankful

 

Advertisement
MEGA

 


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα