Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί «Ο πρώτος από εμάς», τον γιο της, Αναστάση ... Περισσότερα

Λένα Δροσάκη: Το διαζύγιο από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και η εξομολόγηση για τη ζωή της

Epiloges Press

Epiloges Press

Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί «Ο πρώτος από εμάς», τον γιο της, Αναστάση αλλά και τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

Advertisement
 

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για τα παιδικά της χρόνια, η Λένα Δροσάκη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπήρξε «αγοροκόριτσο».

«Η μαμά μου έλεγε ότι είμαι η πριγκίπισσα της και όλοι οι υπόλοιποι έλεγαν “τι αγοράκι είναι αυτό”. Ήμουν αγοροκόριτσο και μάλιστα χωρίς το “κόριτσο”, δεν υπήρχε. Υπήρχε μόνο το αγόρι και έπαιζα και μπάλα κανονικά!

Είχε υπάρξει μια περίοδος που με είχε ρωτήσει η μαμά μου και μου είχε πει: “Κοίταξε να δεις…. Αν είσαι λεσβία θέλω να μου το πεις και εγώ θα σε στηρίξω”. Πάρα πολύ ωραίο. Ήμουν στο Γυμνάσιο ή στο Λύκειο όταν με είχε ρωτήσει και δεν νομίζω πως τότε είχα καταλάβει τι ακριβώς συνέβαινε. Εκείνη την εποχή νομίζω πως όχι», είπε η Λένα Δροσάκη.

Λένα Δροσάκη για μητρότητα

Η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μπορεί να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο βασική τους προτεραιότητα.

«Έχει αρχίσει και μιλάει, πρώτα είπε μπαμπάς γιατί είναι πιο εύκολο. Χορεύουμε κάθε πρωί με τον γιο μου με τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα. Τώρα θα πάει στα προνήπιο. Όταν πήγα την πρώτη φορά και τον άφησα στον παιδικό σταθμό ήμουν απ’ έξω και έκλαιγα», είπε αρχικά για τον 3,5 ετών γιο της.

«Με το που γέννησα άρχισα να ψάχνω πως θα είμαι εγώ καλά για να μπορεί και εκείνος να είναι καλά. Γιατί το παιδί, όταν δεν έχει ακόμα το “εγώ” του έχει το “εγώ” της μαμάς. Συνειδητοποιεί συναισθήματα της μαμάς και παίρνει τα δικά της συναισθήματα», εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Λένα Δροσάκη ανέφερε πως διανύει μια περίοδο αναγέννησης δίπλα στον γιο της: «Είμαι άλλος άνθρωπος μετά το παιδί. Μπορεί να μην θυμάμαι και τον παλιό μου εαυτό. Δεν μου λείπει κάτι και μετά το παιδί, έχω πράγματα να κάνω και για μένα. Αυτή τη νέα χρονιά νιώθω ότι είμαι σε μια αναγέννηση, νιώθω ότι θα γίνουν πολύ ωραία πράγματα».

Advertisement

Λένα Δροσάκη για χωρισμό από Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Για το διάστημα του χωρισμού της: «Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολο. Μερικές φορές λένε η συνήθεια είναι μεγαλύτερη και από την αγάπη. Δεν ζούμε και σε ένα κράτος που βοηθά τις γυναίκες, οπότε έχεις μια ανασφάλεια τεράστια. Το πρώτο διάστημα είναι το πού πατάω και πού βρίσκομαι. Προχωράς όμως μπροστά με έναν στόχο… να είναι το παιδί, όσο καλύτερα γίνεται», είπε η Λένα Δροσάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όλες οι σχέσεις είναι ένα ρίσκο, μια ζαριά. Πόσο μάλιστα ένας γάμος και όταν υπάρχει ένα παιδί. Αν δεν υπάρχει κοινή αντίληψη στη ζωή, στην αλήθεια στο ψέμα, η σχέση διαλύεται, οπότε λες καλύτερα να διαλυθεί και να ζήσει ο καθένας τη δική του ζωή με στόχο το καλό του παιδιού. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει μετά», είπε η Λένα Δροσάκη.

Ενώ σχολίασε: «Ζούμε σε μία εποχή που γράφονται πολλά στο διαδίκτυο. Σκέφτομαι πολλές φορές τι πρέπει να πούμε και να μην πούμε. Μπορεί αργότερα ο Αναστάσης να μπει να δει κάτι και να πληγωθεί τόσο πολύ… που μπορεί και να μην έχει νόημα να το μάθει», ανέφερε η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

ΠΗΓΗ tlife.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΥΠΕΝ: Χαμηλότερες τιμές και δωρεάν ενεργειακή αναβάθμιση για τα ενεργειακά ευάλωτα νοικοκυριά

06/12/25 6:42 μμ

ΥΠΕΝ: Χαμηλότερες τιμές και δωρεάν ενεργειακή αναβάθμιση για τα ενεργειακά ευάλωτα νοικοκυριά

Λαμία: Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας προχώρησαν οι αγρότες της Φθιώτιδας

06/12/25 6:36 μμ

Λαμία: Σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας προχώρησαν οι αγρότες της Φθιώτιδας

Ζάκυνθος: Νεκρό 2 ετών παιδί από επίθεση σκύλου

06/12/25 6:31 μμ

Ζάκυνθος: Νεκρό 2 ετών παιδί από επίθεση σκύλου

Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω κακοκαιρίας στα Intercity στη γραμμή Αθήνα–Θεσσαλονίκη–Αθήνα

06/12/25 6:27 μμ

Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Intercity στη γραμμή Αθήνα–Θεσσαλονίκη–Αθήνα λόγω κακοκαιρίας

Καβάλα: Τροχαίο ατύχημα για την Πηγή Δεβετζή στην Εγνατία

06/12/25 6:20 μμ

Καβάλα: Τροχαίο ατύχημα για την Πηγή Δεβετζή στην Εγνατία

Θερμοχώρα 2025: Ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας

06/12/25 1:52 μμ

Θερμοχώρα 2025: Ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας

Χρ. Δαραμήλα: Τι γίνεται στην ΕΕ στο πεδίο του σακχαρώδη διαβήτη - Τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα

06/12/25 1:43 μμ

Χρ. Δαραμήλα: Τι γίνεται στην ΕΕ στο πεδίο του σακχαρώδη διαβήτη – Τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες - Eίμαστε εδώ να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

06/12/25 6:23 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι ανοιχτή στον διάλογο με τους αγρότες – Eίμαστε εδώ να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε

Μηνύματα επιβράβευσης της ελληνικής οικονομίας από Λονδίνο και Βρυξέλλες

06/12/25 1:25 μμ

Μηνύματα επιβράβευσης της ελληνικής οικονομίας από Λονδίνο και Βρυξέλλες

Π. Μαρινάκης: Ανοιχτοί στον διάλογο με τους αγρότες - Είναι μονόδρομος η εφαρμογή του νόμου

06/12/25 1:20 μμ

Π. Μαρινάκης: Ανοιχτοί στον διάλογο με τους αγρότες – Είναι μονόδρομος η εφαρμογή του νόμου

Χριστουγεννιάτικος κορμός με μπισκότα και κάστανα

06/12/25 1:16 μμ

Χριστουγεννιάτικος κορμός με μπισκότα και κάστανα

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι μόνο με λαμπάκια

06/12/25 1:14 μμ

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι μόνο με λαμπάκια