“Η μάνα μου μεγάλωσε την κόρη μου όταν δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι κοντά της” εξομολογήθηκε, φορτισμένη συναισθηματικά, η Άντζελα Δημητρίου. Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε η ... Περισσότερα

Λύγισε η Άντζελα Δημητρίου για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της: «Περίμενα να έρθει αλλιώς η ζωή μου»

Epilogestv

Epilogestv

“Η μάνα μου μεγάλωσε την κόρη μου όταν δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι κοντά της” εξομολογήθηκε, φορτισμένη συναισθηματικά, η Άντζελα Δημητρίου.

Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε η Άντζελα Δημητρίου, τη νύχτα της Πέμπτης, καθώς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1. Η λαίδη του λαϊκού τραγουδιού μίλησε, μεταξύ άλλων, με τρυφερότητα για την πολύ πρόσφατη απώλεια της αγαπημένης της μητέρας και την προσωπική της δύσκολη διαχείριση σε αυτήν.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά, η Άντζελα Δημητρίου εξομολογήθηκε πως «αυτό που μου έμεινε από την μητέρα μου είναι αυτό που φοράω στο χέρι μου, ήταν το δαχτυλίδι της το οποίο ορκίζομαι ότι δεν θα το βγάλω ποτέ γιατί είναι η προστασία μου. Την έχω κοντά μου. Η μητέρα μου ήταν μια γυναίκα πολύ δυναμική, που δεν καταλάβαινε τίποτα και έμπαινε μέσα σε όλα, που ήθελε τα παιδιά της να είναι πρώτα καλά και μετά όλοι οι υπόλοιποι και μια γυναίκα που μεγάλωσε την κόρη μου. Λέω την μεγάλωσε γιατί εγώ δούλευα και δεν μπορούσα να είμαι κοντά της, να της προσφέρω την παρουσία μου αλλά πρόσφερα άλλα πράγματα και όταν μπορούσα ήμουν κοντά της».

«Η μάνα μου ήταν η γυναίκα που δεν καταλάβαινε τίποτα! Δυόμιση χρόνια την είχα σε ένα κρεβάτι, δεν περπάταγε και μέρα με τη μέρα που την έβλεπα έτσι στεναχωριόμουν πάρα πολύ γιατί ξέχασα την μάνα μου που ήταν δυναμική, να κάτσει να μαγειρέψει, να καθαρίσει το σπίτι, να κάνει τα πάντα. Μέχρι πριν από έναν μήνα, μπαίνω μέσα στο δωμάτιο, μου πιάνει το χέρι μου και μου λέει: «Θέλω να προσέχεις τον εαυτό σου. Να βρεις έναν άνθρωπο να φτιάξεις τη ζωή σου γιατί στο τέλος θα μείνεις μόνη σου. Θα είσαι μόνη σου και γω δεν θέλω να είσαι μόνη σου». Είμαι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια γιατί κουράστηκα, αγανάκτησα, περίμενα αλλιώς να έρθει η ζωή μου και αλλιώς ήρθε».

Advertisement
Babis

«Σίγουρα είχα έρωτες, αγάπη, ζήλια, μίσος και πάρα πολλά. Περίμενα όμως ότι κάποια στιγμή θα ηρεμίσουν τα πράγματα και θα έχω έναν άνθρωπο και γω για να περνάω κάποιες ώρες που είναι δύσκολες μετά τη δουλειά» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Άντζελα Δημητρίου στο βραδινό talk show του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

01/02/26 4:16 μμ

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης: Ο οργανισμός που κράτησε ζωντανή τη φιλανθρωπία, φωτίζει την άγνωστη ιστορία της πόλης

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

01/02/26 4:11 μμ

Κεντρική Μακεδονία: Σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

01/02/26 3:58 μμ

Νέα Δημοκρατία: Ορίστηκαν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου

Στη συνάντηση ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ζάγκρεμπ παρευρέθηκε ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Τάσος Χατζηβασιλείου, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο περιθώριο των εργασιών, ο Πρωθυπουργός είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Κροατίας Αντρέι Πλένκοβιτς, τον Γερμανό Καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς, τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας Σάιμον Χάρρις και τον επικεφαλής του συγκυβερνώντος κόμματος GERB της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ. Σε όλες τις συναντήσεις παρών ήταν ο κ. Χατζηβασιλείου. Κατά τις συνομιλίες, συζητήθηκαν ζητήματα διμερών σχέσεων και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 12ης Φεβρουαρίου. Επιπλέον, συζητήθηκαν θέματα δημογραφικού, στέγασης και ευνοϊκής φορολόγησης νέων, καθώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα μέτρα που ανέλαβε σχετικά η ελληνική κυβέρνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη σημασία του Κάθετου Διαδρόμου, με τον Πρωθυπουργό να υπογραμμίζει, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Μπορίσοφ, ότι «πρόκειται για μια σημαντική και στρατηγική επένδυση για την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, καθώς επιδιώκουμε να απομακρυνθούμε από το ρωσικό φυσικό αέριο». Τέλος, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την ευρωπαϊκή πρωτοβουλία αναβάθμισης της οδικής και σιδηροδρομικής σύνδεσης «Θεσσαλονίκη - Σόφια - Βουκουρέστι», έργο που αφορά άμεσα και την Π.Ε. Σερρών.

01/02/26 3:54 μμ

Στο Ζάγκρεμπ για την συνάντηση των ηγετών του ΕΛΚ ο Χατζηβασιλείου, συνόδευσε τον Πρωθυπουργό

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση 

01/02/26 3:47 μμ

Μπάνσκο: Εκεί που το βουνό συναντά την παράδοση -Δείτε βίντεο

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

01/02/26 3:36 μμ

Κυρ. Μητσοτάκης για το ελληνικό SAFE: Πολύ σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση της πατρίδας μας σε όλα τα πεδία

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

01/02/26 3:35 μμ

Πολιτική Προστασία: Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

01/02/26 3:34 μμ

Μείωση των φυσικών και ελεύθερων ποταμών στα Βαλκάνια μέσα σε 13 χρόνια

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

01/02/26 3:32 μμ

Ντοκιμαντέρ που εξερευνά τα πρώτα χρόνια των Red Hot Chili Peppers θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

01/02/26 3:30 μμ

Θ. Αλισσάφη: Η Ελληνίδα ερευνήτρια που αξιοποιεί νανοσωματίδια στην ανοσοθεραπεία του καρκίνου

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

01/02/26 3:29 μμ

«Παγιδεύοντας τους δαίμονες»-Τα Αραμαϊκά κύπελλα εξορκισμού των Ιουδαίων της Βαβυλώνας

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα

01/02/26 3:28 μμ

ΥΠΕΝ: Τα επόμενα ορόσημα για τον κάθετο διάδρομο φυσικού αερίου και το πλεονέκτημα για την Ελλάδα