- Διαφήμιση -

Μάρτυρες άλλης μιας φαρσοκωμωδίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας

Κοιτάμε Μπροστά: Η αλαζονεία της διοίκησης Τζιτζικώστα για τη ΜΕΑ Δυτικού Τομέα είναι κακός σύμβουλος

Δελτίο τύπου της παράταξης “Κοιτάμε Μπροστά” σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας.

Για μια ακόμη φορά, μια συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης κατέληξε σε φαρσοκωμωδία. Η χθεσινή συνεδρίαση, η οποία δεν είχε αποφασιστικό χαρακτήρα, είχε ως θέμα την παρουσίαση και τη συζήτηση σχετικά με το σχέδιο του εκλογικού νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που φέρνει προς ψήφιση η κυβέρνηση στη Βουλή. Ωστόσο, ούτε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου υπήρξε, όπως έχουν καταφέρει δεκάδες Δημοτικά Συμβούλια ανά την επικράτεια, ούτε ελεύθερος διάλογος επιτράπηκε, αφού τα μικρόφωνα παρέμειναν κλειστά και στη διακριτική ευχέρεια του Προέδρου να δίνει τον λόγο κατά το δοκούν. Έτσι, όχι μόνο δεν επιτράπηκαν δευτερομιλίες στους επικεφαλής των παρατάξεων, ώστε να απαντήσουν σε σχολιασμό των τοποθετήσεών τους, αλλά αφαιρέθηκε και ο λόγος από τον επικεφαλής της παράταξης Χρ. Γιαννούλη επί προσωπικού ζητήματος. Η παράταξή μας καταγγέλλει τη φίμωση της ελεύθερης έκφρασης των Περιφερειακών Συμβούλων, όπως και την υπονόμευση του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το νέο νομοσχέδιο. 

δελτιο τύπου

- Διαφήμιση -Ακολουθήστε το epiloges.tv στο Google News και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις Σέρρες, την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Exit mobile version