Μετέφερε τους ηλικιωμένους στις Σέρρες από άλλον παράνομο ξενώνα – Συγκλονιστικές οι περιγραφές (video)Η ώρα είναι 2 το μεσημέρι και ο 49άχρονος οδηγείται συνοδεία αστυνομικών του Α.Τ Ηράκλειας στον εισαγγελέα Σερρών. Εμφανώς καταβεβλημένος ο 49άχρονος που δηλώνει κάτοικος Λιθοτόπου Σερρών,

 

αρνήθηκε να μιλήσει και περνάει βιαστικά την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Σερρών.

Ο 49χρονος κατηγορείται και στάθηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για τα αδικήματα της έκθεσης, της παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς βρέθηκαν μέσα στον ξενώνα 339 ναρκωτικά δισκία, για τα οποία δεν υπήρχαν οι απαιτούμενες ιατρικές συνταγές.

«ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΥΛΑΚΗ» ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΛΙΘΟΤΟΠΟ

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ηράκλειας ο 49χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ καθώς εντοπίστηκε να λειτουργεί από τον Αύγουστο του 2020 ξενώνα φιλοξενίας 10 ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα , με καταγωγή κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια και χωρίς να τηρούνται οι νόμιμες διατυπώσεις και οι συνθήκες ασφαλούς διαβίωσης των ατόμων που διέμεναν στον ξενώνα.

Συγκεκριμένα στον ξενώνα ζούσαν 3 άντρες και 7 γυναίκες ηλικίας από 47 μέχρι 88 ετών.

Οι συνθήκες ήταν άθλιες καθώς κάποιοι ήταν δεμένοι και οι άνθρωποι όταν τους βρήκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες φώναζαν απελευθερώστε μας είμαστε σε φυλακή.


Σύμφωνα με την προϊσταμένη Δ/νσης υγείας και κοινωνικής μέριμνας της Π.Ε Σερρών ο εν λόγω άντρας διατηρούσε παράνομο οίκο ευγηρίας στο Πλαγιάρι στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έκλεισε πριν από 1 μήνα

Παρόμοια είναι τα συμπεράσματα και από την κοινωνική λειτουργό του δήμου Ηράκλειας

 

 

Αφήστε κάποιο σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *