Epiloges.tv
Ειδήσεις για τις Σέρρες, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο!
13.7 C
Serres

Μυτιλήνη: Στη ΜΕΘ 63χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Η γυναίκα φέρεται να είχε κάνει πριν μερικές ημέρες το εμβόλιο της AstraZeneca

Μια 63χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης από χθες Πέμπτη (1/4), ενώ φέρεται λίγες πριν να είχε εμβολιαστεί για τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το stonisi.gr, η γυναίκα υπέστη θρομβοεμβολικό επεισόδιο λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της στο Κέντρο Υγείας της Καλλονής με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της εταιρείας AstraZeneca.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί, σύμφωνα με τη σελίδα, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου ο οποίος και το διερευνά όπως και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.


Babis


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν υπάρχει κάποια ένδειξη συσχέτισης του θρομβοεμβολικού επεισοδίου με το εμβόλιο, επισημαίνεται στην τοπική σελίδα.

Πηγή newsbeast.gr

ΕλλάδαΜυτιλήνη: Στη ΜΕΘ 63χρονη λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της

Ειδήσεις
ΣΧΕΤΙΚΕΣ

Τζόκερ: Ένας τυχερός κέρδισε 4,71 εκατ. ευρώ -Οι «χρυσοί» αριθμοί

Η σημερινή κλήρωση του Τζόκερ με αριθμό 2904, ανέδειξε έναν...

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Κλειδώθηκε στην καμπίνα της νταλίκας όταν του είπαν ότι δεν θα επιβιβαστεί στο πλοίο

Στην Ηγουμενίτσα οδηγός φορτηγού που έβγαλε εισιτήριο για μικρότερο...

Πρωτομαγιά με βουτιές- «Βούλιαξαν» οι παραλίες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Πρωτομαγιά και η ατμόσφαιρα θυμίζει ήδη καλοκαίρι στην παραλία...

Τελευταία Νέα