“Θα της είπε καλά έκανες μωρό μου ή ότι δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούμε αν βγήκαμε δύο φορές;” αναρωτήθηκε η Ναταλία Γερμανού. Το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει ανάμεσα στον ... Περισσότερα

Ναταλία Γερμανού για Αντωνά: «Όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον «εκθέτει», εκτός αν το συμφωνήσανε»

Συντάκτης: Epilogestv

Συντάκτης: Epilogestv

“Θα της είπε καλά έκανες μωρό μου ή ότι δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούμε αν βγήκαμε δύο φορές;” αναρωτήθηκε η Ναταλία Γερμανού.

Το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στη Μαρία Αντωνά έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης του Καλύτερα Δε Γίνεται. Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστές και ότι δεν υπήρξε διάψευση από καμία μεριά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Το highlight το είπε η Κατερίνα Καινούργιου ότι βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την ιδέα ενός τηλεοπτικού διδύμου Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά ντουέτο. Ήταν σαν να το παρομοίασε με τις παλιές εποχές που ήταν ο Λιάγκας με τη Φαίη, ότι σαν να είναι η επόμενη εποχή ο Γιώργος με τη Μαρία. Η Μαρία ήταν σε πολλά πάνελ. Κατ’ αρχήν δεν νομίζω ότι ο Γιώργος μπλέκει ποτέ τα επαγγελματικά με τα προσωπικά του, αν υποθέσουμε ότι τα προσωπικά ισχύουν. Άλλο η σύζυγος, το στεφάνι» δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Για τις απαντήσεις που έδωσε η Μαρία Αντωνά στην κάμερα συνέχισε η Ναταλία Γερμανού: «Άρα, δεν ήθελε να το κόψει. Η απάντηση δεν διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω, η οποία είναι μία έμμεση επιβεβαίωση… Θα της είπε καλά έκανες μωρό μου ή ότι δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούμε αν βγήκαμε δύο φορές; Γιατί είπε ότι είναι μοναχικός ο βίος; Γιατί να μην πει πως είναι μοναχικός μέχρι να πάψει να είναι; Εγώ αυτό θα έλεγα να θα ήθελα να αφήσω μία αιχμή.

Advertisement
MEGA

Απλά θα πω κάτι για να το κλείσω, ότι επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ τον έρωτα και να είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι και το λέω μέσα από την καρδιά μου και το τονίζω, αλλά θεωρώ ότι, όπως δεν μας αρέσει όταν ένας άντρας αφήνει υπονοούμενα κι αιχμές για μία σχέση του με μία κυρία είτε είναι φρέσκια είτε κρυφή… Δεν λέμε ότι ένας κύριος δεν εκθέτει μία κυρία; Και το λέω εγώ πιστέψτε με που κι αν δεν έχει κάνει ο Γιώργος την προσωπική μου ζωή φύλλο και φτερό. Το ίδιο ισχύει και με μία γυναίκα ότι όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον «εκθέτει», εκτός αν το έχουν συμφωνήσει. Αν δεν το έχουν συμφωνήσει, να είναι οι δύο πλευρές στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν μιλά ο ένας, δεν μιλά κι ο άλλος».

πηγή zappit.gr


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαρμελάδα σύκο

26/08/25 12:02 πμ

Μαρμελάδα σύκο

Οικουμενικός Πατριάρχης: Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας στη Στοκχόλμη

25/08/25 11:57 μμ

Οικουμενικός Πατριάρχης: Συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Σουηδίας στη Στοκχόλμη

Φορολογικές ελαφρύνσεις στη ΔΕΘ: Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από τον Ιανουάριο 2026

25/08/25 11:50 μμ

Φορολογικές ελαφρύνσεις στη ΔΕΘ: Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις από τον Ιανουάριο 2026

Δοκιμασμένοι τρόποι να αφαιρέσετε  τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

25/08/25 11:30 μμ

Δοκιμασμένοι τρόποι να αφαιρέσετε  τις γρατζουνιές από τα γυαλιά σας

25/08/25 11:29 μμ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Νέα τροπή στην υπόθεση – Θα κατονομάσει τον δολοφόνο του Παναγιώτη

25/08/25 11:24 μμ

Βόλος: Ο 13χρονος γιος πάλεψε με τον πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Φώτης Σπύρος: Το μήνυμα ζωής μετά τη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

25/08/25 11:12 μμ

Φώτης Σπύρος: Το μήνυμα ζωής μετά τη μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 26 Αυγούστου

25/08/25 11:03 μμ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν στις 26 Αυγούστου

Προφυλακίστηκαν οι 5 Τούρκοι μαφιόζοι: Αρνούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά - Τι υποστήριξαν

25/08/25 11:00 μμ

Προφυλακίστηκαν οι 5 Τούρκοι μαφιόζοι: Αρνούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά – Τι υποστήριξαν

Κούραση: Με ποιες αλλαγές στη διατροφή θα την αντιμετωπίσετε

25/08/25 10:55 μμ

Κούραση: Με ποιες αλλαγές στη διατροφή θα την αντιμετωπίσετε

Ξέφυγες το σαββατοκύριακο με το φαγητό; Δες τι συμβουλεύει μια διαιτολόγος

25/08/25 10:47 μμ

Ξέφυγες το σαββατοκύριακο με το φαγητό; Δες τι συμβουλεύει μια διαιτολόγος

Γεραπετρίτης: Υπό οποιαδήποτε συνθήκη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων

25/08/25 10:38 μμ

Γεραπετρίτης: Υπό οποιαδήποτε συνθήκη, η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων